8/14/2013

Weekend @ Helsinki

First breakfast at my new apartment!
My "housewarming party" wit Tuuli and Mari
Bellini!
Picnic with girls, cookies and Bellini
Mari and I
Helsinki
At the terrace of Vapiano
My lovely friends
Evening snack

Moikka!
Ja Tampereella taas. Muutto Helsinkiin tuli suoritettua viikonloppuna, samoin laatuaika kavereiden kanssa. Tässä tulikin pieni kuvapläjäys mun kuluneesta viikonlopusta. 
Mari ja Tuuli siis tulivat mun luokse juhlistamaan uutta asuntoa. Virallinen syy kyllä oli, että haluttiin nähdä kolmisin taas pitkästä aikaa, mutta samalla saivat vilasta mun uutta kämppääni. Tuuli kyllä tuli käymään lauantaina jo muuton jälkeen. Ja molemmat auttoivat mua sisutuksellisesti tai ahtamalla mun vaatteita vaatekaappiin, joten kiitos heille siitä!
Viikonloppuni kului siis mitä parhaassa seurassa! Meillä me syötiin vähän snäckäriä ja kilistettiin uudelle kämpälle. Sieltä siirryttiin Helsingin keskustaan piknikille ja sieltä taas Vapianon terassille. 
Oli jokseenkin hankalaa yrittää sunnuntai-iltana auki olevaa kahvilaa. Vapiano kuitenkin pelasti hyvällä teellä ja mahtavalla alkoholittomalla mansikka margaritalla! 
Maanantaina Mari lähtikin taas kohti Tamperetta ja minä vietin koko päivän sängyssä katsellen Sinkkuelämää. Siis oikeesti alotin joskus iltapäivällä kahen aikaan ja lopetin kaheltatoista yöllä.
Villiä on uusi elämäni isossa kaupungissa!
Täytyy kyllä sanoa, että tässä on etunsa, että on televisio omassa huoneessa. Mun tarvii seilata vaan jääkäpin ja sängyn väliä. Onneksi talossa ei ole hissiä niin saan edes vähän hyötyliikuntaa.
Mutta asunnostani tai huoneestani puheenollen siitä tuli odotettua parempi! Oon ihan positiivisesti yllättynyt, kuinka kiva siitä tuli. Tämän Tampereella oloni aikana saan varmasti ne kuvat muokattua ja ihan tänne blogiinkin asti. 
Joka tapauksessa Helsingissä eloni alkoi mahtavasti! Voi olla, että kämppikseni ovat eri mieltä, kun heti ensimmäisenä päivänä raahaan kaverilegioonan kylään, mutta nyt he saavat ainakin nauttia Annittomuudesta. 
Mitenkäs teillä sujui viikonloppu?


// These photos are from my Weekend in Helsinki. I finally moved there and I had the most amazing weekend! I had a little housewarming party with my two good friends Mari and Tuuli. 
 They also helped me a little with my room so thank you about that.
We spent few hours at my place and then we moved to the city to have picnic and from there we moved to the terrace of Vapiano. 
The next day I spent in my bed eating and watching Sex and the City. 
I actually like my new room very much! It turned out to be so much prettier and better that I first thought. I have some photos of my room so I'm gonna put them here as soon as I edit them.
 Now I'm in Tampere for a while before my school starts.
How was your weekend?

No comments:

Post a Comment

Thank you <3