8/05/2013

Kaunis ElokuuEllie Goulding - Your Song 

Moikka pitkästä aikaa!
Vihdoin on ehkä kesäni kiireisin ja ehdottomasti myös yksi parhaista viikoista takana.  
Torstai-iltana tosiaan lähdin viettämään rakkaan ystäväni Aikun ylppäreitä. 
Oli ehkä paras viikonloppu! Juhlat olivat tosi ihanat ja jotenkin rennot, ihan mahtava tunnelma. 
Ja ei pidä unohtaa mahtavia afterpartyjä, joihin kuului muun muassa palju ja lenttistä.
Mun käsilihakset on ihan kipeenä siitä pallon peluusta. 
Eilen tuli vaan siivottua ja koomattua kotona, joten en saanut aikaseksi käydä edes kaikkia kuviani läpi. Mulla ei mitenkään hirveesti kuvia edes tällä kertaa tarttunut mukaan, koska yllättäen halusin vaan juhlia ja nauttia ilman sen suureempaa kuvausstressiä. Mutta tärkein kuva tuli tietysti otettua ja sehän on tietysti kuva rakkaan ylioppilaani kanssa! Ei niitä muita kuvia tarvitakkaan :D 
Aikulla oli super kaunis ja kauniin värinen mekko, kuten huomaatte. Melkein itketti, kun kaikki oli niin täydellistä. Kiitos kaikille kamuille ja etenkin Aikulle aivan mahtavasta viikonlopusta <3
Nyt taitaakin olla kaikki tämän kesän juhlat juhlittu. Nyt alkaakin sitten kaikki jännittävät ja vaativat jutut, kuten muutto ja kavereiden muutto ja uusi koulu. Jännittävää!
Mitenkäs teidän elokuu on alkanut? 


// I have really busy and also maybe the best week behind me. I spent my weekend at my dear friend's graduation party. Everything was totally perfect, especially my friend. 
From now on no more parties, only exciting and serious things like moving to another city and my friends moving to another cities. 
How has you August started?

No comments:

Post a Comment

Thank you <3