About blog... Tilanne vaatii suklaata on tyylipainoitteinen lifestyle/hömppä blogi. Blogin juuret alkavat vuoden 2011 toukokuusta, jolloin ensimmäinen postaus tuli rustattua. Alunperin meitä oli kaksi kirjoittajaa, minä ja siskoni Emma, mutta nykyään pidän tätä puljua pystyssä yksinäni. 
Blogin perustamisen syynä oli tietenkin inspiraation jakaminen ja saaminen. Tässä parin vuoden aikana blogin suuntaus on muuttunut aika paljon tyylipainotteisempaan suuntaan, mikä saattaa johtua sisälläni asuvasta ja dominoivasta materialistista. 
 Vakavasti tätäkään blogia ei suinkaan kannata ottaa, sillä blogin tarkoitus EI ole pohtia maailmankaikkeutta, ihmiskunnan vääryyksiä ja elämisen tarkoitusta, vaikka eipä sillä ihan mielenkiintoisia aiheita nuokin ovat. Sen sijaan, jos etsit inspiraatiota, vertaistukea kenkäaddiktioon ja pientä palaa suklaata arkeen niin ONNEKSI OLKOON, olet oikeassa osoitteessa!
Tervetuloa nauttimaan! 


// My blog is about lifestyle and fashion. I've been writing this since May 2011. Originally I was writing with my sister Emma, but nowadays you can only read about my stuff. 
The meaning of this blog is to share and get inspiration. 
Don't take this too seriously, I like to keep things light. 
If you are looking for inspiration, another shoe addict and a little bit cheer up in your life, CONGRATULATIONS this is a right place for you!
Welcome to enjoy! 
   

No comments:

Post a Comment

Thank you <3