8/18/2013

Let my red slippers take me to the WonderlandOletteko nähneet Ihmemaa Oz nimisen leffan? Enkä nyt puhu siitä uusimmasta, jossa näyttelee Mila Kunis vaan siitä aidosta ja alkuperäisestä. Itse olen nähnyt jonkun minkä lie Muppet version siitä, mutta haluaisin nähdä sen aidon. Ja alkuperäisen. 
Joka tapuksessa kyseisessä elokuvassahan seikkailee Dorothy, jolla on punaiset taikatossut.
Mulle on aina tullut Minna Parikan punaisista Raquel kengistä mieleen nuo Dorothyn punaiset kengät. Jos Oz olisi oikea ja Dorothyn tossut olisivat oikeat, olen varma, että ne olisivat Minna Parikan Raquelit
Näistä punaisista kengistä ovat muodostuneet jo klassikot. Muistan, kun ensimmäistä kertaa näin Minna Parikan kengät. Se oli joskus ala-asteella, kun ystäväni äiti oli ostanut itselleen nämä ihanuudet. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Siis minulle ja Minna Parikoille.
Olin jo ennen kauan ennen ylioppilaskirjoituksiakaan unelmoinut näistä kengistä itselleni ylioppilas popoja. Hintaa kun näillä kengillä myös on niin ajattelin, että ne jäävätkin unelmaksi.
Noh unelmani kuitenkin toteutui! Sain kuin sainkin Minna Parikan punaiset Raquelit itselleni ylppärikengiksi. Oli maailman ihanin tunne kävellä Minna Parikan liikkeeseen sisään ja astua sieltä ulos häiriintyneen iloinen ilme kasvoillani: unelmakenkäni ovat minun!
Tiistaina Helsingistä tullessani päätin laittaa Parikoihini puolipohjat, koska niiden pohjat ovat nahkaa. Nyt pystyn käyttämään rakkauskenkiäni ihan oikeasti eikä tarvitse pelätä, että pohja hankautuu rikki. 
Näillä punaisille tossuilla jatkan siis askeltani kohti Ihmemaata! 


Outfit: dress/Gina Tricotbag/Guesstrench coat/Vero Modapearls/Borrowed from my sister&H&Mshoes/Minna Parikka

8 comments:

 1. Oon kans unelmoinut noista niin pitkään! Ehkä mäkin hankin ne ylioppilaskengiksi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on kyllä ihanat kengät :) Ehkä! Ne oli ainakin mukavat jalssa koko päivän :)

   Delete
 2. Sä olet kyllä ihan älyttömän kaunis! Ja ihanat kengät :-)

  ReplyDelete
 3. Ihana banneri ja muutenkin tosi kiva ja persoonallinen blogi sulla! :)

  http://www.weerabettina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. silkkaa rakkautta noi kengät<3 =)

  ReplyDelete

Thank you <3