8/16/2013

Bedroom DesignTässä olisi nyt kuvia uudesta huoneestani Helsingissä. 
Kuten sanottu, tästä tuli mielestäni paljon odotettua parempi. Tykkään, että valkoinen on nyt se hallitseva väri. Vanhassa huoneessani oli paljon mustaa valkoisen ja pinkin rinnalla niin jotenkin tämä on nyt paljon rauhallisempi ja hyvä niin. Tosin tuolta puuttuu vielä verhot, jotka tulevat olemaan mustaa pitsiä. Joka tapauksessa huoneeni on nyt jotenkin enemmän ehkä aikuismainen. Tai no ehkä aikuismainen on väärä sana, koska huoneestahan löytyy pinkkiä monessa eri muodossa, kirsikkalakant ja seinältä taulu, jossa on vaaleanpunainen yksisarvinen, jolla on mintunvihreät yksityiskohdat. Sanotaanko vaan, että paremmalta näyttää! 
Eniten kuitenkin uudessa huoneessani pidän uudesta sängystäni ja vaaterekistä. Olen aina haaveillut isosta, pehmeästä ja leveästä sängystä, jonka päällä voi nukkua x-asennossa. Ja sen sängyn päällä pitää olla kasa tyynyjä ja lämmin peitto. Kuulostaa siltä, että olisin nukkunut koko elämäni jossain pahvilaatikossa. Oli miten oli, minulla on nyt unelmieni sänky.
Tuollainen vaaterekki on kyllä superkätevä, kun siihen saa kivasti vaatteet esille ja kengät sinne alle järjestykseen. Mulla ei todellakaan mahtuneet kaikki kengät vaatekaappiin. Ja en kyllä kauneimpia yksilöitä edes haluaisi siellä pitää. 
 Huoneeni tuntuu ihan omalta, kuulemma ihan selvästi Annin huone. Olen iloinen, että se ei ole lähelläkään ankeaa opiskelija-asuntoa, joka se kyllä todellisuudessa on. 
Eli kyllähän tässä ihan mielelläni asustelen. Sitten vielä kun joskus saan vähän rahaa kokoon niin voin ostaa lisää kaikkea kivaa sistuksellista tuonne. Mutta mitäs te pidätte uudesta huoneestani? 


//Pictures of my new room in Helsinki. I think it's much more mature than my room in Tampere. 
Or not, since I have cherry printed sheets, pink details all over the place and pink unicorn with mint green details hanging on my wall.  Let's just say I like this room better :D
And I'm glad that this room looks like me and it doesn't remind me of cold student apartments. 
What do you think about my new room?

8 comments:

 1. Täydellinen huone ja ihana blogi! <3

  ReplyDelete
 2. Ihana huone! Tyttömäinen, mutta elegantti silti. Tykkään siitä, miten oot asetellut tavarat hyllyyn ja meikkipöydälle. Sulla on muutenkin hirmu kiva blogi - liityin lukijaksi!

  http://ajatusleikkini.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Tykkään kanssa ihan hirmuisesti! Mulla oli myöskin sisustusapua erään ystäväni puolesta, joten kiitokset myös hänen puolesta ;)
   Tervetuloa lukemaan sitten vaan :)

   Delete
 3. OIkein kivannäköinen huone! :) Nuo kirsikkalakanat on muuten superhienot!! :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Haha, määkin rakastan niitä! Silloin ku ne oli vielä myynnissä niin niitä oli myös sitruuna kuosilla! Olisi ehkä pitänyt ostaa nekin :D

   Delete
 4. Ihana blogi ja ihanat postaukset!
  Ite vasta alotin ja kaipaan lukijoita :D
  http://leylaspassion.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :) Tervetuloa blogimaailmaan sitten vaan :D

   Delete

Thank you <3