8/10/2013

Goodbye Tampere, Hello Helsinki!


Nyt tämäkin päivä on koittanut: muuttopäivä. En ole edes parin päivän aika keskittynyt tähän emotionaaliseen puoleen vaan lähinnä siihen tavaroiden pakkaamiseen. Kuten tapaani kuuluu olen jättänyt kaiken viime tippaan. En edes tiedä, saanko kaikkia tavaroitani mahtumaan siihen tulevaan huoneeseeni, joka by the way, on pienempi kuin nykyinen huoneeni. 
Eilen käytiin vielä tekemässä viime hetken ostokset Ikeassa. Mukaan lähti muun muassa uusi sänky. Voi kuinka olenkaan odottanut tätä päivää, että saan leveän sängyn! 
Olen siis jokseenkin innoissani tästä muutosta. Olen viettänyt varmaan kolme yötä selaillen kaikkia sisustuskuvia ja kerännyt itselleni inspiraatiota. Tosin taitaa ainakin hetkeksi jäädä mun sisustukselliset unelmat taaemmas, koska mulla a) ei ole varaa ja b) se ei ole mikän potentiaalisin huone upealle sisustukselle. Mutta katsotaan, mitä voin tehdä, että saan siitä edes hitusen kotoisamman ja siistimmän. Mutta tämän materialistisen ilon seurana on tietysti ilo muutoksesta. 
Ihan uusi kaupunki ja AH, niin jännittävää. Kivaa päästä välillä jonnekin muualle. 
Ja ainiin onhan uusi koulukin ihan jees... Mutta sillä en vaivaa vielä mieltäni vaan keskityn olemaan innoissani muutosta :D 
En tosin vielä jää Helsinkiin ihan pysyvästi vaan jään sinne vaan järkkäilemään tavaroita yms, mutta ette minusta nyt sitten pariin päivään kuule. Mutta kun tulen Tampereelle takaisin alkuviikosta niin saatte ainakin vilkaisun uudesta asuinpaikastani, jos se nyt sattuu olemaan esim. kuvauskelpoinen.
Onneksi Tuuli ja Mari tulevat viikonloppuna "tupareihin", jotka heille järjestän. Aka saavat purkaa laatikoita kanssani ja sisustaa. Voin olla kuitenkin hyvä kaveri ja ehkä vähän skumppaakin tarjota. 
Tai ainakin mehua skumppalaseista.
Mutta anyways EXCITED!!!


// I've been waiting this day for so long: my moving day! I'm finally moving to Helsinki. 
I'm pretty, I mean REALLY excited!  
But I'm only gonna move my stuff there today and then come back to Tampere after few days of organization. But my friends Tuuli and Mari are coming there to my "housewarming party" or more likely to help me. 
But anyways is nice to go to a different city. My apartment or actually my room is not the prettiest, but I'm trying to make as cozy and warm as possible. Let's see what I can do! 
But anyways EXCITED!

No comments:

Post a Comment

Thank you <3