8/17/2013

Läksiäiset


 
Lady Gaga-Applause


Viime tiistaina vietettiin pienellä kaveriporukalla läksiäisiä. Meitä on neljä, jotka lähtee maailmalle opiskelemaan. Läksiäisiä vietettiin tietenkin Inezissä, missäs muuallakaan! Ehdimme jo Marin kanssa puhu ennen muiden ihmisten tuloa, että ravintolasta on muodostunut ihan kantapaikka. Eikä ihme, on se niin hyvä paikka!
Mielettömiä tapaksia syöden ja viiniä (tai muita juomia) nauttien juhlimme. Emmekä vaan meitä opiskelemaan lähteviä vaan yleisesti tulevaisuutta ja aikuisuutta. Hurjaa! Eikös vasta pari vuotta sitten se yläaste alkanut? Okei, nyt alan kuulostaa joltain vanhukselta, joka muistelee vanhoja hyviä aikoja. Paitsi että yläaste ajat eivät kyllä olleet hyviä. Ainakaan kokonaan.
Ruoat ja juomat olivat erittäin hyviä ja seura tietysti niitäkin mahtavampaa. Oli vielä pakko illan lopuksi ryystää yksi Cosmopolitan. Olen taas niin koukuttunut Sinkkuelämään, että oli pakko sen kunniaksi tämä ihana drinkki juoda. Sitä paitsi kun Cosmo tehdään oikein niin se on ehdottomasti parasta! Olen ollut vähän arka sitä baareissa ja ravintoloissa tilaamaan, koska joskus join aivan kamalan makuisen Cosmon baarissa. Jos tietäisin miltä kuolema maistuu niin väittäisin, että se drinkki ei ollut kauhean kaukana siitä. Plus, vaikka itse sanonkin, olen aika haka Cosmojen kotitekijä, joten rima on korkealla. Mutta kerran uskaltaiduin Inezissä sitä tilaamaan ja oli kyllä niin hyvää, että päätin maistaa toistekin!
Mutta Cosmoista kavereihin! On hurjaa, kuinka aletaan kaikki asua eri kaupungeissa. Onneksi meitä kaikkia yhdistää rakas Tampere, joten uskon, että näemme silti aika usein. Haikea fiilis jäi silti.
No nyt tämän ajan, mitä olen vielä Tampereella aion nauttia kavereiden seurasta täysin rinnoin!

Ps. Mitä tykkäätte tuosta Lady Gagan uudesta biisistä? Mulla se ainakin vaati useamman kuuntelukerran ennen kuin pystyin muodostomaan mitään mielipidettä. Nyt noin kymmenennellä kerralla se alkaa olla ihan ok, vai mitä?


//Me and my three other friends had a farewell party on Tuesday. We are going to different places to study.  It was a great evening! We had good food and drinks and also company was, of course, great. 
 Feeling little bit sad right now, but I'm gonna spend my last days in Tampere with my lovely friends.
Ps. what do you think about that new Lady Gaga song?

2 comments:

  1. Mä niin haluaisin käydä tuolla Inezissa! Oon parista blogista ainakin lukenut hyviä arvosteluja ravintolasta. Ens kerralla ku oon paikkakunnalla käyn ehdottomasti siellä! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen erittäin lämpimästi! Ja jos ajankohtaa saa suositella niin Inez on ehdottomasti tunnelmallisin, kun on ilta ja vähän pimeetä. Nyt alkaakin illat pimetä niin kannattaa ehdottomasti käyttää se hyödyksi :) Ja ruoat ja juomat on vaan ylitsepääsemättömän hyviä siellä!

      Delete

Thank you <3