8/06/2013

Edgy Classic

 
Outfit: Dress&Shoes/ZaraBag/Lanvin for H&MNecklace/H&M 

Moikka!
Tässä tosiaan teille lauantain juhla-asu. Pääsin taas hyvällä syyllä käyttämään tota mun rakastamaani Zaran avoselkäistä mekkoa. 
Myöskin ne uudet kengät (jotka ihan tätä tilaisuutta varten ostin) pääsivät käyttöön. 
Tosin sen toisen jalan kumilenkki oli jotenki löysempi niin jännitti koko päivän, että koska kenkä tippuu jalasta. Näytin varmaan välillä jotenkin jalkavammaselta, kun lonksutin eteenpäin. 
Onnistuin ennen juhlien alkua törkkäämään toisen koronkin terassin lautojen väliin. 
Ehkä nämä kengät ei ollutkaan niin hyvä sijoitus, kun luulin :D
Laukuksi valitsin tuon joskus pari vuotta sitten ostamani Henkan Lanvinin malliston pikkulaukun, koska se toi vähän piristystä näinkin yksinkertaiseen asuun ja sen sai kivasti olan yli niin ei tarvinnut laukun kohtaloa joka hetki miettiä. Tosin kun se oli olan yli niin se näytti välillä ihan vyölaukulta. Not cool. Esimerkiksi tuossa toisessa kokovartalokuvassa näkyy, kuinka seksikäs vyölaukku se olisikaan! Kun nyt tähän vyölaukku aiheeseen päästiinkin niin olen kuullut huhua, että ne tulisivat uudestaan muotiin. Ei kai siinä VOI olla mitään perää? EIHÄN?!


// My party outfit from this weekend. 

2 comments:

 1. Ihana toi mekko! Muutenki aivan superihana blogin nimi!! Tykkään nii paljo täst sun blogist et sait uuden lukijan!!(:

  http://chrisse-thesomeday.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rakastan sitä mekko itekin niin paljon, että voisin käyttää sitä joka päivä :D Awww kiitos ja kiitos :) Tervetuloa joukkoon ;)

   Delete

Thank you <3