8/01/2013

Helsinki Snapshots


 Bastille - Pompeii 

Moikka!
Nyt on Helsingin reissultakin kotiuduttu. Tosin vaan hetkeksi aikaa, koska illalla suuntaan taas uusiin seikkailuihin viikonlopuksi. 
Sain mun matkan aikana napsittua melkein sata kuvaa, mutta yksikään niistä ei ole ulkokuva eli kaunista Helsinkiä ette nää, mutta sen sijaan miljoona muuta kuva eli kyllä, tämä postaus sisältää läjän kuvia. Olen vieläpä innostunut ruokien ja juomien kuvauksesta, joten niistä saatte erityisesti nauttia :D 


Aivan mahtava reissu siis toisin sanoen takana! Olin siis tiistaista tähän päivään asti Helsingissä. Pääasiassa menin sinne noutamaan tulevan kämppäni (tai siis nyt se on kai sitten virallisesti kämppäni tai ainakin osa siitä :D) avaimet, mutta taisi enemmän tultua tehtyä kaikkea muuta.
Tiistai-iltaa vietin sisareni luona ja iltaan kuului muun muassa mahtavaa salaattia ja lautapelejä! Olin tietysti ihan haka ja voitin sekä Monopolissa että Mexican Train nimisessä pelissä. 
Seuvaana päivänä tai oikeastaan iltana näin sitten Tuulia. Syötiin hyvin italialaisittain alkuillasta; itsetehtyä Belliiniä, burschettoja, valkoviiniä ja muuta naposteltavaa. 
Myöhemmin illalla lähdettiin sitten tutustumaan Helsingin yöelämään. Tai minä lähinnä tutustuin :D 
Oli kyllä huippu ilta, vaikka vastoinkäymisiäkin löytyi! Vastoinkäymisestä esimerkkinä mut yritettiin kuristaa kaksi kertaa baarissa. No okei, ehkä se oli sellasta tahatonta kuristamista sitten kuiteskin. 
Mutta hauskaa oli siltikin. Sain silittää hevostakin baarin tupakkapaikalla, mikä oli aika random :D
Nappasin myöskin Zarasta itselleni uudet korot mukaan. En oikein ole tykkänyt noin matalakorkoisista kengistä, musta matalat korot ei vaan näytä kauniilta, mutta nämä yksilöt olivat yllättävän kauniit jalassakin! Tarkoituksena oli ostaa joko uudet balleriinat tai matalat korot, koska olen käyttämässä näitä kenkiä kaverin mökillä viikonloppuna (ja juhlat siis tiedossa, jos joku luulee että korot on mun olennainen mökkivarustus), joten nämä siis passasivat hyvin!
Mitäs teille kuuluu? 


// Here is my Helsinki snapshots from this week. Great time once again! 

6 comments:

 1. ihana nimi siun blogilla!! :-D

  lifeinmyeyes--hilkku.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Ihanan näköisiä nuo bruchetat! :) Ja ihan mahtavat nuo lasit! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja oli myös ihanan makuisia! Hahah niinpä :D

   Delete
 3. hauska nimi blogillasi!! upea tuo pitsipaita-kuviohame asu! :D

  ♥ jenninvuodatus.blogspot.fi

  ReplyDelete

Thank you <3