7/17/2013

Sneak Peek: Perfection


Hei ystäväiset!
Oon huomannut itsessäni pienen heikkouden tässä viime aikoina ja sen nimi on aleostosten tekeminen. En edes muista, koska viimeksi olisin mennyt näin sekasin alennusmyynneistä! Tuntuu, etten enää mitään muuta teekään, kun menen kaupungille ja ostan kiloissa tavaraa. 
Tiistaina pyörähdettiin äidin ja siskoni kanssa Tampereen Ikeassa. Sitä ei voi nyt kyllä aleshoppailuksi nimittää, koska Ikean tavarat on ympäri vuoden "alessa." Noh, kuitenkin menin sinne ostamaan kaikkea hyödyllistä ja "hyödyllistä" tulevaan kotiini. Hyödyllisellä tarkoitan esimerkiksi ruokailuvälineitä ja astiapyyhkeitä, ja "hyödyllisellä" tarkoin esimerkiksi neljää kappaletta martini-laseja, jotka ostin. Yritin vähän puolustella tätä ostosta sillä, että ne toimii myös jälkiruoka-astioina. Ja jälkiruoalla tarkoitan esimerkiksi marjoja ja jädeä. Ja kyllä, testattu on!
Tänään mentiin sitten samaisella jengillä käymään Ideaparkissa. Täytyy kyllä sanoa, että nautin huomattavasti enemmän ulkoilmashoppailusta. 
Ideaparkin kutkuttavista kaupoista tarttui jotain tietty mukaankin. Ajattelin kuvata teille tälläisen sneak peek katsauksen ostoksiini, koska sain aivan jäätävän migreenin shoppailureissulla. Se on vissiin se universumi, joka yrittää takoa mun päähän, että: LOPETA SHOPPAILU! The message is heard loud and clear, koska tänään alkoi sitten se paljon puhuttu ostoslakko (jota en siis ole aloittanut kolmea kertaa tänä kesänä...). Ainoa, mitä saan ostella on uuteen kotiin tarvittavia juttuja, johon on muuten eniten rahaa nyt tänä kesänä mennytkin eli sinänsä saan edes vähän anteeksi. 
Mutta siis ennen kuin eksyin aiheesta niin haluan siis kuvata nämä ostokset teille hieman paremminkin, mutta se jäänee huomiseen, kun tällä hetkellä päässä on tunne, kuin joku löisi vasaralla päähän. Mutta nyt aurinkolasit päähän ja lääkettä naamarin niin enköhän ole taas huomenna elämäni kunnossa. Inspiroivaa illanjatkoa, muruset!


// I'm not usually a big fan of sale shopping, but lately I've been doing sale shopping a LOT! 
 Yesterday I went to Ikea with my sister and mom. But that doesn't count as sale shopping, since Ikea's products are always low priced. But anyways I bought a lot of stuff for my new home from there.
Today we went to shopping to Ideapark. It's a big mall near Tampere. So here is a sneak peek picture of my purchases. I didn't take good pictures of them yet, because I had the most horrible headache at the moment. Maybe it's the universe trying to tell me not to shop anymore. The message is heard loud and clear. 
But now I'm gonna put my shades on and get some medicine for my headache. Have a great evening, darlings! 

No comments:

Post a Comment

Thank you <3