7/05/2013

Kuvioita

Photos by Emma

Outfit: top/Forever 21skirt/Zarabag/Guesswatch/Foreshoes&blazer/H&Mnecklace/Bik Bok 

Tervehdys synkältä Tampereelta!
Tässä vähän eiliseltä asukuvaa. Ajeltiin tosiaan Emman kanssa Helsinkiin hakemaan siskoamme ja sen kisuja. Enpä ole ikinä ennen ajanut koko matkaa Tampereelta Helsinkiin. Olin ihan liekeissä, kun sai ajaa motarilla 120! En oikeesti tykkää ajaa kauheen lujaa, mutta eilen pääsin ihan vauhdin huumaan :D 
Helsinkiin päästyämme kierreltiin vähän kauppoja. Siellä en sitten enää ollutkaan ihan niin tulessa, en löytänyt oikein mitään alennusmyynneistä. Paitsi yhden paidan, mutta siitä sitten myöhemmin! 
Vähän kyllä harmitti, ettei edes Zarasta löytynyt mitään, mutta toisaalta säästyipähän rahat. Plus parhaat oli varmaan jo viety, että sinänsä olin väärään aikaan liikenteessä. 
Mutta itse asuun! Olen jokseenkin tykästynyt tuohon kuviohameeseen, jonka ostin keväällä New Yorkista. On tullut käytettyä sitä viime aikoina millon missäkin! Tosta mun noinkin asiallisesta asusta tuli edes inasen rennompi, kun on joku vähän monimutkaisempi hame. En tiedä, voiko sanoa oikeesti monimutkainen hame :D Noh, deal with it!
 Tänä viikonloppuna toiminkin sitten kissavahtina (niitä on oikeesti 5 täällä... call me crazy cat lady after this weekend!) ja siivoojana. Täällä kämpässä on just sen näköstä, että olen en ole jaksanut siivota ja porukat on ollu poissa kaksi viikkoa. Yay, fun time.. 
Mitenkäs teidän viikonloppu on lähtenyt käyntiin? 


// So here is my outfit from yesterday. Me and my sister Emma drove to Helsinki to get my other sister and her cats to Tampere. I was driving and for the first time in my life I drove all way from Tampere to Helsinki. I was on fire, I must say :D 
In Helsinki Emma and I went to the city to do some shopping, but I wasn't so on fire when it came to shopping. But I did find a t-shirt , though. But later about that.
About my outfit, I have really fallen in love with that skirt, which I bought from New York last spring. I've been using it a lot lately. 
This weekend I'm gonna spend at home since I'm taking care of five cats. You heard me: FIVE CATS! Call me crazy cat lady after this weekend...  
I'm also very close to a cleaning lady, because our apartment is a mess since my parents have been on a vacation on abroad for two weeks.
So how about your weekend?   

4 comments:

 1. Voi että kun oot ollu taas kauniina! ja toi hame on kyl tosi ihana, pitäs itekki rohkastua ostaa joku kiva hame!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos <3 rakastan tota hametta! Ja vaikka se onkin vähän erikoisempi niin silti monikäyttönen eli suosittelen erikoisempia hameita :D

   Delete
 2. Tosi kiva hame, tykkään kanssa! :))

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Thank you <3