7/28/2013

Pink&White&Black and Red Roots

  Fergie - A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)

Yummy breakfast
Gym stuff
Outfit
Pink sparkling wine and heels
My lovely friend Mari
Marshmallows and more pink sparkling wine
Happy face!

Ihanaa sunnuntaita!
Tässä tosiaan pieni kuvapläjäys kuluneelta viikolta/viikonlopulta. 
Sain itseni vasta muutama tunti sitten elävien kirjoihin, oon meinaan nukkunut meidän sohvalla koko päivän. Eilen oli tosiaan ystäväni Marin ja hänen siskonsa juhlat, jossa oli teemana pinkki, valkoinen ja musta. Ette uskokaan minkälainen kriisi mulla on tässä viikonlopun aikana ollut! 
Se alkoi jo perjantaina, kun eräs ystäväni värjäsi juurikasvuni pois. Olin onnistunut ostamaan jotenkin aivan liian punapigmenttisen ruskean värin, joten olen siis ollut punajuuri since perjantai. Oli kyllä tyrmäävä näky, kun juuret on ihan punaset ja muu osa hiuksesta on melko keltaista, kun jostain syystä blondeuteni puskee latvoissa läpi (ehkä tämä on merkki siitä, että kerran blondi, aina blondi). No kävin sitten eilen ostamassa ruskean Color Maskin, joka tasoitti tätä eroa edes hiukan. Ei todellakaan näytä kuvissa niin pahalta, onneksi. Tässäkin melkein samalla rahalla olisi voinut mennä kampaajalle ja saada haluamansa lopputuloksen, mutta se on myöhästä jo :D
Mutta eipä kriiseilyt tähän loppuneet, sillä olin myöskin päättänyt viedä jotain naposteltavaa näihin juhliin ja päätin tietysti viedä suurta herkkuani eli suklaaseen ja nomppareilleihin dipattuja vaahtokarkkeja! Yleensä ollaan tätä kovin yksinkertaista herkkua Jouluna tehty, mutta halusin tehdä näitä nyt myös näihin kemuihin. Tietenkin olisi voinut ottaa huomioon tässäkin sen, että kun on ulkona +25 astetta lämmintä niin ei välttämättä tuon suklaan jähmettymismahdollisuus ole ihan huipussaan. Kuitenkaan se ei ollut suinkaan tämä ensimmäinen ongelma vaan se, että onnistuin polttamaan ensimmäiset suklaat pohjaan. Kaiken lisäksi olin melko taidokkaasti osannut aikatauluttaa päiväni ihan väärin, joten meinasi tulla kiire vaahtiksien kanssa. Noh, tästäkin selvittiin ja niistä tuli ihan hyviä. Vaate- ja juomakriisistäkin selvisin ihan kunnialla kaiken tämän jälkeen. 
Oli ihan pakko kokeilla tuota pinkkiä skumppaa, kun se sopi niin loistavasti teemaan. 
No on tällä viikolla tullut muutakin, kuin sählättyä! Olen nimittäin käynyt melko ahkerasti salilla ja nähnyt kavereita. Käytiin itseasiassa Essin kanssa keskiviikkona katsomassa elokuvissa The Bling Ring. Onko täällä muita ihmisiä, jotka on käynyt katsomassa sen? Itse tykkäsin kovasti.
Tykkään kovasti Sofia Coppolan elokuvista ja tämäkin oli hyvin samantapinen, kun aikasemmatkin Coppolan teokset. Ja täytyy sanoa, että materialistin kädet oikein syyhysivät ja sydän pamppaili, kun näki niitä ihania vaatteita ja koruja! Plus oli ne julkkisten talotkin ihan ok. 
Mitenkäs teidän viikonloppu on sujunut?


// Here is photos from the past week/weekend. I slept all day, since my friend Mari and her sister threw a party yesterday. The theme was pink, white and black. I had a little crises before the party. 
My crises actually started on Friday when my friend dyed my hair. My hair color choice wasn't that good, because it was too red. So now my hair is red on the roots and the rest of my hair looks yellow, because this brown color doesn't seem to stick in my hair. But yesterday I went to buy a brown color mask so it doesn't look so bad anymore.
But my hair wasn't my only problem this weekend. I also had little problems with my cooking. 
I wanted to bring marshmallows dipped in chocolate and sprinkles to the party. This is pretty easy to do, but I still managed to burn my first chocolate plus it was a really hot day so it took some time to my chocolate marshmallows to freeze. But despite all that I managed to get my hair look normal and get my marshmallows to the party. 
But otherwise my week was pretty good! I went to the gym and saw my friends. And I also went to the movies to see The Bling Ring. I really liked that. I actually really like Sofia Coppola's movies.
And I really love those clothes and shoes in that movie.
So how was your weekend? 

4 comments:

 1. Sun blogissa on kyl tulevaisuuden aihetta! :) Täst kuullaan viel, kuhan jaksat jatkaa bloggausta ja hiot vähän viel ulkoasun pienii yksityiskohtii! Muuten sun ulkoasu on just täydellinen, mut pari asiaa tekee sen vähän sekavaks tai sotkusen näköseks. Annan vinkin et vietät yhen päivän netistä ettien koodausvinkkejä ja järkkäät ulkoasun siistiks!

  Jään kyl seurailee sua, täs on kuitenkin sen verran ainesta :)

  Klikkaamalla tätä tekstiä pääset mun blogiin: Sini Marja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :) Kyllä varmasti jaksan bloggailla, siitä ei ole epäilystäkään!
   Yritän koko ajan ulkoasua vieläkin paremmaksi, en koskaan ole ollut hyvä koodailussa, joten ehdottomasti varmasti tutustun siihen vielä paremmin ajan kanssa :)
   Tervetuloa vaan seurailemaan! Ja kiitos paljon rakentavasta palautteesta :)

   Delete
 2. Mä kävin muutama viikko sitten kans katsomassa ton the Bling Ringin Emma Watson -fanina, enkä tykännyt yhtään... Siinä ei tapahtunut mitään yllättävää, lopputuloksen arvasi jo ennen elokuvaa ja se ei vaan yksinkertaisesti ollut mun tyylinen elokuva ollenkaan! Kesän huonoiten käytetty parikymppinen. :D

  Oon ollut koko kesän reissussa, enkä ole ehtinyt lukea kaikkia blogeja, mutta nyt on kiva näin jälkikäteen selailla. :) Keep up the good work!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nojoo kieltämättä siinä oli vähän ennalta-arvattava juoni, mutta toisaalta mää tiesin tarinan jo etukäteen :D Harmi, ettei kolahtanut!
   Joskus on hyvä pitää blogien lukemisesta vähän taukoa niin sitten ne tuntuu tauon jälkeen vielä kivemmilta :D

   Delete

Thank you <3