7/16/2013

Kunnon Kesäilyä


Moikka!
Meitsi on viettänyt pari päivää ihan kunnon kesälomameiningeissä. Lähdettiin nimittäin perheen kanssa Kotkaan viikonloppuna. Rakastan Kotkaa! Se on ehkä paras kesäkaupunki ever. 
Kannattaa siellä piipahtaa, jos tykkäätte kotimaan matkailusta näin kesäisin. 
Kotka on siis merenrantakaupunki, joten siellä jos missä true lomafiilis. 
Käytiin myös tutustumassa yhteen Kotkan lähellä olevaan saareen (kuuluu Pyhtääseen) nimittäin Kaunissaareen. Nimi ei voisi olla osuvampi, kaunis paikka nimittäin oli.

Katariinan puisto
Kaunissaari

Käytiin sunnuntaina Katariinan puistossa piknikillä. Se on ihan mieletön mesta! Jos lenkkeilystä tykkäisin niin siellä lenkkeilisin. Se on tosi kaunis paikka eli jos siellä päin pyöritte niin käykää. 
Sieltä löytyy muun muassa uimaranta, jossa minä kastoin talviturkkini. Joo, oon itsekin järkyttynyt siitä, kuinka on jo heinäkuun melki puoliväli ja nyt vasta oon kerennyt käymään rannalla. 
No, mutta oli ihan siistiä kastaa talviturkki nimenomaan meressä. 
Ja yllätyin siitä, kuinka lämmintä vesi oli. Olin ihan varma, että saan jonkun hypotermian, kun astun mereen, mutta se olikin itseasiassa lämmintä ja aikas miellyttävää. Suomen vesien kylmyys yllättää, kun on tottunut uimaan kesäsin jossain lämpimässä vedessä, kuten uima-altaassa :D 


Eilen tosiaan käytiin sitten Kaunissaaressa. Sinne on about tunnin matka Kotkasta. 
Venheellä menttiin ja venheellä tultiin. 
Kaunissaari oli huippusöpö paikka. Tuli ihan mieleen Saariston lapset, jos kyseistä sarjaa olette katsoneet tai kirjaa lukeneet. 
Sunnuntaina oli vielä ihan mielettömän kuuma, mutta eilen tuuli jo aika paljon. Ja merivesikin tuntu kylmemmältä. Tai varmasti olikin kylmempää. 
Oli kyllä ihan mahtava reissu! Tuli entistä enemmän kesäfiilis. Kun on tavallaan lomaillut maaliskuusta lähtien niin ei kesäloma tunnu enää ihan samalta :D Eli on kiva tehä juttuja, joista sit oikeen korostuu se kesätunnelma! 
Mitenkäs teillä meni viikonloppu?


// I've been doing little home country traveling. Me and my family went to Kotka on weekend. 
Kotka is in southern Finland and it's by the sea. 
It was a great trip! I swam for the first time this summer. It's kind of sad that it's almost mid July and this weekend was my first time at the beach. 
We also went to Kaunissaari, which is near to Kotka. It takes about an hour to get there from Kotka. 
But anyway I got my summer spirit really high during that weekend trip. I've been doing nothing since last March so summer holiday doesn't quite feel like summer so it's good to have this kind of reminder. 
So how was your weekend? 

2 comments:

  1. Ihania kesäfiiliksiä! Saaristossa on kyllä aivan oma tunnelmansa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on! Se on upeeta, kuinka jossain paikassa voi tulla noin upee fiilis :) Täytyy mennä vieraileen saaristoon useemmin :D

      Delete

Thank you <3