7/13/2013

Korkeasaari


Moikka! 
Oon tänän kesänä harrastanut kotimaan matkailun ihmeitä, kun en kerran ulkomaille asti pääse. Tällä viikolla oon vieraillut jo esimerkiksi Tuurissa ja eilen hetkellinen lapsenmielisyyteni johti minut Korkeasaaren eläintarhaan!
Korkeasaaressa olen viimeksi vieraillut varmaan 90-luvulla. Mieleeni on painunut elävästi apinat, mistä lie johtuu :D Koen selvästi hengenheimolaisuutta niiden kanssa. Valitettavasti samaiset apinat eivät enää Korkeasaaressa olleet, joten vanhojen tuttujen moikkaaminen jäi siihen. Mutta sen sijaan oli kyllä kaikenlaista muuta nelijalkaista, karvaista ja kovaäänistä. 
Lapsiyliannostus tuli ainakin saatua, ylläripylläri kun eläintarhassa ollaan.
Olin ihan suunnitellut, että käyn vielä Särkänniemessäkin tänä kesänä, mutta ehkä jätän sen väliin kiljuvien lasten takia :D Taidanpa mennä sen sijaan vaikka taidemuseoon!
Korkeasaari niin kun saarena on tosi kiva paikka. Jos olisin lapsiperheen äiti niin veisin kyllä lapseni sinne perhepäivää viettämään. 
Joskus lapsena (niin kuin kaikki lapset) olin suuri eläintarhafani, mutta ehkä nykyään näen vain eläinten surkeat ilmeet häkissä, kun lapset kiljuu ja huutaa. Eli taisipa olla mun viimoinen kerta eläintarhassa. Oma eläintarhani (viisi kissa plus koira parhaimmillaan) on ihan riittävä vastedes :D

 Oma lookinkin pyrki teeman mukaan eläimellisyyteen leopardiprinttipaidalla. Oli muuten hurjan lämmin päivä eilen Helsingissä! Musta tuntuu, että aina kun vierailen siellä tulee ja tuivertaa jäätymiseen asti ihan näin kesälläkin. Eipä ihme, kun meren rannalla ollaan. 
Tuntui muuten hassulta kävellä kaupungilla ja todeta, että kohta vietän täällä enemmän aikaa, kuin Tampereella. Hurjaa! Toivottavasti selviän :D
Mitäpäs sinne päin kuuluu?


// Yesterday I was visiting the Korkeasaari Zoo. It's in Helsinki. It's been a long time since I was there last time, maybe 90's? Anyway nowadays I don't enjoy it as much as as a kid.  Now I only see sad animals and screaming children. 
Well, I guess this was my last time at the zoo. 
Theme of the day was animals so I put on my leopard printed t-shirt. 
It was surprisingly warm weather. Usually I'm freezing in Helsinki, no matter what season. 
It felt to funny to walk in Helsinki and realize that I'm gonna spend there much more time in future than in Tampere, my home. 
So how are you guys? 

No comments:

Post a Comment

Thank you <3