7/08/2013

Minni

Photos by Veera


Outfit: shirt/Maison Scotchjeans&blazer/H&Mshoes/Skopunktenbag/Longchamp 
 

Tämän päivän asukuvia selatessani tulin vakuttuuneeksi siitä, että mun on ehkä vanhempana hankittava kulmienkohotus. Melki kaikissa mulla oli kulmat ihan sairaan alhaalla! Ehkä vaan katon silleen oudosti kulmien alta. 
Tänään oltiin parin kaverini kanssa "piknikillä" Näsinkalliolla. Piknik ei ollut kyllä mikään kauheen mittava, koska istuttiin puiston penkillä ja syötiin sipsejä. Ja juotiin tietty kauneusjuomaa. 
Näette nyt uuden t-paidankin ihan in action. Toi on oikeesti koko L tai jotain semmosta, mutta ei se kyllä liian isolta näytä. Sitä paitsi tykkään ehkä enemmän sellasista väljistä paidoista, kun ihan makkaran kuorista. 
 Tänään olin myöskin jotenkin syksyn huumassa. Tuli meinaan ostettua sekä ne paljon puhutut tummansiniset farkut että uusi syksy/talvitakki. Mutta niitä ehtii taas kuvailla myöhemmin. 
Mitenkäs teidän päivä on sujunut? 


// Here is today's outfit. You can see my new t-shirt in action. It's actually size L or something, but it doesn't look that big, though. 
We had a picnic today with my few friends. Although I can't really say it was a picnic since we were sitting on the bench and ate chips. 
I also bought those blue jeans I was talking about and new autumn/winter jacket. 
Clearly I've been thinking about autumn too much. But about them later. 
How was your day? 

2 comments:

  1. Haha kivan kuulonen piknik XD Kaunis olet!:)

    ReplyDelete
  2. No eväät ehkä vähän uupu, mutta seura oli sitäkin parempaa :D
    Kiitos :)

    ReplyDelete

Thank you <3