6/03/2012

Nyt saa juhlia taas

Moikka muruset!

Vihdoinkin kiire on ohi, sillä loma on alkanut!! Viikolla en ehtinyt juurikaan postailemaan livästi sanottuna kiireen takia. Koeviikon kokeet painoivat päälle, mutta nyt nekin on ohi!
Itselläni alkoi loma viime torstaina (kyllä mulla oikeesti olisi ollut juhla vielä perjantaina, mutta olin bad ass ja nukuin :D), mutta launtaipäivää ei voi oikein lomaksi kutsua. Lauantaina oli siis ylppäripäivä ja minulla on oli viidet (alunperin seitsemät) ylioppilasjuhlat vierailtavana. Ja jatkot vielä perään :D
Haha, luulin etten selviäisi, mutta here I am! Mun kameroissa on about 300 kuvaa kyseisestä päivästä, että tässä lataamisessa ensin koneelle ja sitten vielä facebookin privatekansioihin on mennyt jonkun verran aikaa :D Siksipä en ole vielä niitä kuvia jaksaillut muokkailla eli teen sen todennäköisesti huomenna. Teen sitten vasta kunnon postauksen eilisestä. Mutta tässä nyt kuitenkin hieman elisen asua :)


Mekkoni oli itseasiassa uutta vuotta varten ostettu mekko. Se on H&M:n lasten osastolta :D Haha! Siis hyvin samanlaista mekko myytiin joskus henkalla ihan aikuisille, se oli vaan vähän eri värinen ja siinä ei ollut olkaimia, mutta se oli jo poistunut myynnistä aikoja sitten ja ennen uutta vuotta Mari sitten lyösi minulle tämän mekon. Se on ihan täydellinen! Tuossa alemmassa kuvassa näkyy sen alaosaa paremmin :)
Laukku on myöskin henkalta, kiitos vaan Essille lainasta :) Ja pääsin vihdoinkin ulkoiluttamaan uusia kenkiänikin! Harmi, että eilen oli niin huono saa niin ei kauheen kivoja kuvia ulkoa saanut, mutta ainakin yritettiin. Mitäs tykkäätte ylioppilasjuhla asustani? :)

Ja nyt kun ollaan virallisesti kesän puolella niin ajattelin uudistaa myös blogin hieman talvista ulkoasua, joten kertokaa ihmeessä, mitä pidätte uudesta bannerista!

xoxo

2 comments:

Thank you <3