6/15/2012

White shorts

Moikka murut!
Eilen maistoin elämäni ensimmäisen kerran chai lattea! Se maistu ihan joululta :D Hyvä, että join sen jäälattena tai olisi tullut ihan joulufiilis.


Pointtina ei nyt kuitenkaan ollut uusien makuelämyksien kokeminen, vaikka tosin sekin on tärkeää, mutta haluaisin vähän suositella tuota Aschan mestaa, jossa käytiin Marin kanssa eilen siis ensimmäistä kertaa. Kahvila on mitä parhaimmalla paikalla! Siitä näkee Tammerkoskelle, koskipuistoon ja Hämeenkadulle eli ehkä parhaat näkymät! Kahvi oli myöskin oikein hyvää ja Marin jäätelö :D Haha! Ja ne leivokset, mitä siellä oli tarjolla, oli ihan uskomattoman näkösiä! Olisin voinut syödä ne kaikki. Eli jos tälläisen kahvilaan törmäät niin käykää ihmeessä :)

Eilen oltiin Marin kanssa myös Gina Tricotin kanta-asiakasillassa, kaikki tuotteet miinus 20 %. Olin ihan henkisesti valmistautunut kyllä siihen, etten osta mitään, korkeitaan katson bikineitä, mutta miten olisin voinut vastustaa täydellisiä, valkoisia, pitsisiä shortseja? Ja vielä 20 % alennuksella! Matikasta en juurikaan tiedä, mutta tämä yhtälö on pettämätön.


Olen tässä nyt muutaman viikon selaillut kaikkia blogeja ja kuolannut ihmisten pitsishortseja. Now I finally got my own!!! Ostoksen jälkeen aloin miettimään, kuinka paljon oon oikeesti kuluttanut tänän vuonna rahaa kaikkeen pitsiseen. Ei minulla suinkaan mitään pitsihimoa ole :)))))
Noh, kertokaas ihmeessä mitä olette mieltä pitsiperheeni uudesta jäsenestä!

xoxo

14 comments:

 1. Ihan tiedoksi vain että Aschan on eniten waynes coffee :) samanlainen menu mut ulkonäkö ja nimi muutettu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tiedän sen kyllä :D tykkään tästä enemmän kuin waynesistä

   Delete
 2. Ihanat shortsit! Tosi söpöt. (: Mäkin oon vaan kuolannut toisten bloggaajien pitsishortseja :D ehkä munkin aika vielä joskus koittaa ja löydän omani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaa, en ole siis ainoa :D kyllä varmasti lyödät :)

   Delete
 3. Nice shorts! I see you're a great blogger, so now following you =)

  Greetings from Ukraine

  http://feelpeonyblossom.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Maybe I should write in english too then :D

   Delete
  2. yep, it would be great. So that we can understand you better and you practice your English =D

   Delete
 4. Hello I'm kitkatkorpan.over-blog.com ^^
  I'm a blogger, in fact I do my blog since already 1 year (I think, I'm not sure ;P HiHi) but I have decided to continue this one again! :)
  I really hope you'll love my blog, I speak about myself, my life, what I love... I write it in French cuz I'm a French girl, so maybe you can't understand! :'(
  But I put a lot of pictures so I really hope you'll love it ;P
  So please, come to see my blog and tell me about it ^^
  Have a nice day and I hope to see you soon ♥

  (I'm so sorry if you don't understand my language! :'( But if you want you can read my blog with your language, you write "kitkatkorpan.over-blog.com" on google and click on "translate this page" (something like that ^^) and you choose your language, after that you'll can to read my blog in your language! ;)
  I hope you can understand :P)

  Kisses ♥ ;P

  (Kitkatkorpan.over-blog.com)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Unfortunently I don't understand anything french at all but I do understand something about the pictures though :D So yes I will definitely visit your blog :)

   Delete
 5. AH ihanat shortsit! ♥ ja blogin nimi on ÄÄRIMMÄISEN IHANA :---D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah kiitos :D nimestä kyllä saan kuulla paljon kehuja :D ilmeisesti se osuu kaikkiin hyvin ;)

   Delete
 6. Iiiih ihkut sortsit! Mäkin haluun ginan kanta-asiakasiltaan! Missä voi liittyä?!

  t. salainen ihailija

  ReplyDelete
  Replies
  1. en tiiä voiko siihen liittyä mitenkään, kaverinikin sai kutsun vaan ostosten yhteydessä :D mutta kai sitä voi käydä kaupassa kyselemässä

   Delete

Thank you <3