6/13/2012

Kultaa, hopeaa ja maisemia from Czech Republic vol 2Moikka!

Ja jatkoa seuraa edelliselle postaukselle eli nyt voisinkin sitten vähän kertoa meidän menestyksestä kisoissa. Eli meidän kuoro osallistui kolmeen osioon ja voitettiin kahdesta kultaa ja yhdestä hopeaa. Tosin oltiin siinä yhdessä sarjassa yksinämme, että olisi ehkä lievästi sanottuna nolottanu, jos ei oltaisi saatu siitä kultaa :D Koko kilpailussa tultiin sitten neljänneksi, mutta onneksi Suomi silti vei voiton! Jyväskyläläinen kuoro voitti koko homman.
Meidän opas tuolla oli aika läppä, koska kilpailu päivänä se kuljetti meitä jonkun 20 min ympäri kaupunkia, koska se ei tiennyt, missä se kilpailupaikka oli. Haha! Sillon vielä sato, että mentiin sitten ihan märkinä esiintyyn :D Vähän fail.
Ja kuten yhdessä kuvassa huomaatte, meidän toinen kultamitali kävi vähän jätskikipossa :) Hahha! Heti, kun saatiin mitalit meidän pöytään niin haluttiin tietenkin kuva niitten kanssa ja kun Mari ojensi kultaa pöydän yli niin eikös se mokoma tipahtanut sieltä laatikosta suoraan jäätelöön. Ja huono homma oli se, että sitä ei meinattu saada puhtaaksi, mutta onneksi Henna ja Eerika keksivät keinot ja nyt se on suurin piirtein puhdas :D Haha, big FAIL!
Voittoa kuitenkin juhlittiin rankasti (tai ehkei kuitenkaan niin rankasti) lauantaina illalla. Oli tarjolla meinaan pahinta viiniä, mitä oon ikinä maistanut :D

To be continued... 

xoxo

No comments:

Post a Comment

Thank you <3