6/17/2012

What summer feels like






Moikka murut!

Tänä viikonloppuna vietettiin Essin ja Aino-Liinan kanssa pitkästä aikaa yhteistä aikaa. En edes kyllä muista, koska viimeksi oltais oltais hengattu melkein koko viikonloppu yhdessä :D Innostuttiin oikein tekeen ruokaa sen kunniaksi. Ihan sellanen vaatimaton kolmen ruokalajin illallinen. No okei, huijattiin vähän jälkiruoan kanssa, koska se ostettiin pakastealtaasta :D Mutta oli siinä kyllä tekemistä ja vei se aikaakin, mutta valmista tuli ja vieläpä ihan loistavalla tuloksella!


On se ruoanlaitto jännittävää :D

Elikkä alkuruoaksi meillä oli kukkakaali-pekoni-keittoa. Tiedän, se saattaa kuulostaa melko oudolta, mutta se yllätti ainakin minut! Ekana tuli sellanen litku mieleen, jossa epämääräsesti lillu jotain kukkakaalin tapaista, mutta todellinen keitto oli melkos kaukana siitä :D Pääruoaksi oli sitten kanaa, jonka päällä oli vuohenjuustoa (paitsi mulla, koska en pidä siitä :D) ja pekonia. Ja sitten oli erilaisia kasviksia, joista sai väsätä iteselleen salaatin. Jälkkäriksi oli sitten kahvia ja tuulihattuja. 

  Alkuruoka
 Pääruoka
 
Jälkiruoka
 
 
Ruoan jälkeen olikin saunomista ja yleistä juttelua koko ilta. Saunottiin oikeesti varmaan joku kolme tuntia yhteensä taukojen kanssa :D

 Mitä tässä tapahtuu? :D



xoxo

2 comments:

  1. Ihanat lautaset!!! mistä ne on hankittu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kyllä tosi ihana astiasto, kyllä essi osaa valita, mitä keräilee ;) Noi lautaset on Villeroy&Boch:in New Wawe sarjaa, jota saa ainakin Stockmannilta, mutta veikkaan, että sitä myydään aikalailla kaikissa isoissa tavarataloissa :)

      Delete

Thank you <3