6/26/2012

Juhannus (photo diary)

 

Oli tylsää autossa :D 
  Tämä ei ollut se varsinainen mökki vaan vanha mökki, jossa minä mm. nukuin. Aika näköala, eikö? :) 


Moikka murut! 

Juhannus on nyt sitten ohi taas tältä vuodelta! Muutama edellinen juhannus on ollut jokseenkin, kröhöm, riehakkaita, joten oli ihan mukavaa vaihtelua viettää rauhallinen juhannu luonnon helmassa. Tosin siitä tuli kyllä jossain kohtaa kaikkea muuta, kuin rauhallinen, koska ensinnäkin siellä serkkujeni mökillä oli mukana neljä koiraa ja kaksi kouluikäistä lasta. Tässä on jo rauhattoman juhannuksen ainekset :D Tätä hullun myllyä edisti vielä se, että serkkujeni koira jäi auton alle. Tosin se selvisi siitä, eikä nyt mitään ihan älyttömän, mielettömän vakavaa käynyt, mutta oli se aika kauheeta silti. Kun on olen sellainen ihminen, että itken elokuvissa aina kun eläimille käy jotain, ei ihmisistä niin nukaa :D Okei, kuulosti kauheelta. Anyway, loppujen lopuksi juhannus muuttui hyväksi, sain hyvää ruokaa ja kuten näette, upeat maisemat. Mitenkäs teidän juhannus meni? 

Ps. Jos ette kuunnellut tuota linkkaamaani biisiä niin KUUNNELKAA! Se on pelottavan hyvä!

// Midsummer is over for this year!  I'm glad that this year my midsummer was peaceful and quiet in the middle of nowhere :D But it became everything but peacful, since there was 4 dogs and two small children in my cousin's cottage. You see my point :D Apparently it wasn't enough because  my uncel's dog got hit by a car. But she survived! Nothing awfully bad happened so we can all breath again. But it was still pretty awful. I'm one of those persons who always cry at the movies when some animal gets hurt :D Anyway it all turned out to be good, I ate pretty good food and as you can see I enjoyed a pretty good view!

Ps. If you didn't listen that song I linked, LISTEN IT because it's pretty damn good!xoxo 


6 comments:

 1. Wow that place looks so incredibly peaceful!! Beautiful.
  I'm having a you choose cashmere giveaway on my blog, I know you'll love it please pass by and enter!

  -V
  http://stylishlyme.com

  ReplyDelete
 2. Haha mulla on sama, että elokuvissa eläimille ei ikinä saa käydä mitään pahaa, ei ihmisillä niin väliä :D mutta ihanat maisemat noissa kuvissa, varsinkin toi viimenen kuva on tosi kaunis (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo se on elokuvassa traagisinta, jos eläimille käy jtn :D Bambi ja Leijonakuningas on yhtä tuskaa mulle... :D
   Tuolla oli kyllä aivan upean näköistä! Olin ihan haukkana ottamassa koko ajan kuvia :D

   Delete
 3. This is a great post and a lovely blog,maybe we could follow each other?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :) And I checked out your blog and I loved it! So definitely now following you :)
   I only follow a blog if I like it, cos I'm not a big fan of these "reader for a reader" things, but your blog is truly good so thank you for linking :)

   Delete

Thank you <3