6/21/2012

Strawberries & Sex and the City


Onko oikeasti parempaa tapaa aloittaa aamua, kun syömällä mansikoita ja katsomalla Sinkkuelämää? Oma veikkaus on, että EI! Mitä teidän aamuun kuuluu, murut? :) Ja ennen kaikkea, minkälaisia juhannussuunnitelmia teillä on?


// Is there really a better way to start morning than eating strawberries and wathing Sex and the City? I bet NOT! How is your morning darlings? :) 
xoxo

6 comments:

 1. Hauska nimi sun blogilla :D ja sinkkuelämät on ihan parhautta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :) ja on kyllä ehdottomasti parhautta!

   Delete
 2. Kuulostaa kyllä aikas loistavalta aamulta! Mulla kutsui aamulla työt ja töissä tässä edelleen ollaan.. :D Juhannuksena vaan mökkeillään perheen ja perhetuttujen ja poikakaverin kanssa (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä ehdottomasti loistava aamu :) Mulla kun ei oo töitä niin voin ottaa ihan rennosti nää aamut :D Kuulosta loisto juhannukselta! Mulla on vähän samaa tiedossa miinus poikaystävä :D

   Delete
 3. Oli pakko käydä kurkkaan tää sunkin blogis ja vaikuttaa kyllä tosi lupaavalta. Kivasti oot saanu monipuolisia postauksia! :)) Liityin lukijaksi, kun niin hyvältä vaikuttaa. =)

  veerajennianniina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos :) yritän parhaani mukaan pitää tän mahdollisimman kiinnostavana :D saa kyllä sitten ehdottaa ja kommentoimaan jos alkaa käydä tylsäks :D

   Delete

Thank you <3