6/29/2012

To do-listaMoikka murut!

Olen nyt virallisesti kiireinen ihminen, koska mulla on seuraavan viikon ajan jokaiselle päivälle jotakin, ja se suorastaan kauhistuttaa! Olen tässä nyt ottanut ihan lungisti tämän kesäkuun ja nyt yhtäkkiä tuli kaikkea tekemistä :D Tosin se saattaa johtua myös siitä, että haluan nähdä melkeinpä kaikkia kavereitani ennen kuin lähen etelän lämpöön. Mutta eipä sillä, ihan mahtava viikko tulossa!
Eilen sain jonkun siivouskohtauksen (näitä ei todellakaan usein tule) ja päätin siivota vaatehuoneeni ja vieläpä oman huoneenikin. Vaatehuoneen siivous oli kyllä pakollinen homma, koska muuten olisin ollut ihan hukassa vaatteitteni kanssa ensi viikolla, kun pitää pakata. Hirveä kasa vaatteita lähti kirpparipinoon ja vaatehuone amottaa surullisesti tyhjyttään (siis ainakin melkein :D). Toivon mukaan se saa kohta hieman täydennystä.

// I have so much to do from now to next friday! I have spend my vecation by doing nothing and suddenly I have so much to do :D But luckily my "much to do" is mostly meeting my friends so this week is not going to kill me :D It's going to be a great week! 
Yesterday something hit me and started clean up my room and my warderobe (trust me, this doesn't happen often.) Now my closet looks pretty empty, since half of my clothes went to flea market pile. But hopefully I will soon fill with my shoppings :D 
 
xoxo

6 comments:

 1. Ää ihana nimi täl blogilla !! :DD Ja oot kyl tosi kaunis :)

  ReplyDelete
 2. YOU LOOK GREAT!

  kisses,
  Klaudia B.

  ReplyDelete
 3. you have a wonderful blog. please visit also mine and tell me what you think <3

  ReplyDelete

Thank you <3