6/27/2012

Itse perfection

Saatoin löytää jotain, kun olin eilen shoppailemassa...

// I may have found something during my yesterday's shopping trip... 


1. Täydellinen pitsipaita/ A perfect lace shirt  (Vero Moda)


2. Täydellinen kukkatoppi/A perfect flower top  (H&M)


3. Täydelliset kaksi paria sandaaleja/ Two pairs of perfect sandals  (Skopunkten)

 
..... Ja täydellisin uimapuku! Oikeesti on melkeinpä mahdoton tehtävä löytää hyvää ja ihanaa koko uimapukua enää mistään, kun kaikki on siirtyneet bikineihin. Onneksi H&M kuitenkin pelastaa. Nyt olen valmiina uima-altaalle :)

//And a perfect swimsuit! It's mission impossible to find a great swimsuit here, because they sell only bikinis everywhere. But luckily H&M saved me. Now I'm ready for pool :)

6 comments:

 1. Ihana tuo uimapuku! :o Oliko pahan hintainen? :)

  jenni-lifeinhighheels.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo toi on kyllä ihan täydellinen :) Muistaakseni vähän reilu 20 euroo, ehkä 24 tai jotain sellasta, että ei se nyt ollu mikään über kallis, mutta varmasti halvempiakin löytyy :D

   Delete
 2. Onpas toi pitsipaita söpön näköinen! Koko uikkareita ei tosiaan oo enää paljoo näkyny. Oot kyllä upean yksilön löytäny (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. se pitsipaita on tällä hetkellä mun ainoa ale löytö :D Mutta se on kyllä tosi kiva, kun se on vähän sellanen napamallinen :) Toi uimapuku on kyllä ihan löytö!

   Delete
 3. Eikä!! Nyt mua alko harmittaa, etten ostanu tänään tuota kukkatoppia H&M:ltä.... Toi on niin nätti! Säästyipähän rahaa - ainakin toistaseks, heh. ja toi pitsipaita, huippukiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D bongasin ton paidan yhdestä blogista ja oli kyllä ihan pakko ostaa se :D kiitos :)

   Delete

Thank you <3