5/29/2012

Olipa kerran blogi...

... joka täytti vuoden! Tasan vuosi sitten syntyi blogi Tilanne vaatii suklaata :)


Kiitos paljon kaikille lukijoille tästä vuodesta ja kiitos lukijoille myös tulevista vuosista näin etukäteen. Kiitos möys tuleville lukijoille, olette kaikki mahtavia <3 Ilman suklaitani tämä tilanne ei olisi mitään :) 
Erityiskiitos myös crewilleni eli kokoonpanolle, joka blogin takana toimii. Ilman Tuulia ja Maria puolet kuvista olisi jääneet ottamatta. Haluan myöskin kiittää teidän hermojanne, koska melkein kuulen ne voihkaisut, kun joka kerta otan kameran esiin :D Kiitos myös muille kavereilleni, jotka ovat blogissa vilahtaneet (Essi, Aino-Liina, Veera, Babet..). Thanks for making it possible :) Ja kiitos vielä sisarelleni Emmalle, jonka kanssa vietin suurimman osan ajasta bloggailessa, ja toimi myös hyvänaikaa blogin kirjoittajana. Ilman tätä toista blogin perustajaa tätä ei olisi. Haluan myös kiittää vielä siitä, että lukijat ovat pysyneet vaikka blogissa on ollut muutamia, kröhöm, taukoja ::::) 

Yritin nyt tehdä tälläisen pikapostauksen synttäreiden kunniaksi, mutta kuten lupasin, yritän jossain vaiheessa järjestää jotain spessua House of Annille (hhaha LOL!) eli crewilleni, jotta voin jotenkin kuvata kiitoksen määrääni :) Stand by me jatkossakin, ja toivottavasti blogi pysyy yhtä tasokkaana ja miellyttävän, jotta TE suklailijat jaksatte sitä lukea :) Pistäkäähän boxiin kommenttia tai sähköpostiin, jos on jotain uudistus/postaus toiveita, kuulen teitä kaikkia :) 

Peace out lovers, ja jottei tämä postaus nyt mene ihan lässynlässyksi niin tässä teille vielä muutama biisi piristämään päivää: 


 

xoxo 

4 comments:

 1. Olen iloinen kuulua sun crew'hun:) Ja blogi on kyl ihan huippu ja ylivoimaisesti mun suosikkiblogi nri 1 eli otan niitä kuviakin ihan mielelläni, keep up the good work:) Kiitos riemuisista verkkohetkistä:)
  umppis

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sinulle :)) ja mukavaa, jos miellyttää! luet samalla myös omaa kättentyötäsi :::D yritän ainakin pitää loistokasta työtä jatkossakin loistokkaana :)

   Delete
 2. Paljon onnea blogille ja sen ihanalle kirjoittajalle!

  ReplyDelete

Thank you <3