6/19/2013

Today's


Herkullista iltaa! 
Tänään oli oikeen herkkupäivä, kun viettiin ystäväni Siirin nimppareita lettukestien merkeissä. Tai niinkuin minä olen sanonut koko päivän: lettikestut. Suomi hallussa.
Harmillista sinänsä, että en ehtinyt ensimmäistäkään kunnollista kuvaa letuista nappaamaan, mutta ehkä tiedätte lettujen perusidean. 
Mukava ilta oli kivojen kamujen seurassa, ei voi muuta sanoa! 
Illalla mentiin vielä hetkeksi istumaan Näsinkalliolle, joka on kyllä ihana paikka näin kesäisin. 
Asusta en juuri muuta ehtinyt napsimaan, kun nuo pari yksityiskohta kuvaa, mutta eipä siinä oikein muuta kuvattavaa ollutkaan :D Käytin ensimmäistä kertaa Cubuksesta löytämääni leopardipaitaa.
Joku siinä kuosissa nyt on. 
Kelloakaan ei usein mulla ranteessa nähdä, tosin se voi johtua siitä, että en sellaista omistanut ennen kesäkuun ensimmäistä päivää.
Ystävät rakkahat olivat ostaneet minulle rannekellon ylppärilahjaksi. En edes muista, koska viimeksi olisin sellaista käyttänyt. Tarpeeseen taisi siis tulla :D 
Nyt kuitenkiin siirryn Carrie Diariesin pariin. Onko joku muukin jäänyt koukkuun kyseiseen ohjelmaan? Oon itse lukenut niitä kirjoja ja nyt katsonut Suomen ajassa noi pari jaksoa. Ehkä se ei juonellisesti ole mikään Oscarin arvoinen, mutta en vaan voi vastustaa hömppää. Varsinkin jos se hömppä on puettu kasarivaatteisiin. // Today I was at my friend's, Siiri's place celebrating her name day (something we have here) with pancakes. Great evening with great friends. 
I also wore my new shirt for the first time. It is from Cubus. 
As you can see I'm also waring a watch, something I don't usually do. 
My friends got it for me as a graduation gift. I really need it, I must say :D
Now I'm gonna spend my rest of the evening with Carrie Diaries.
I'm in love with that show! 
 

No comments:

Post a Comment

Thank you <3