6/03/2013

Lakkiaiset


Iltaa muruset! 
Vihdoinkin on aikaa oikeasti istua tietokoneen ääreen! Viime viikko meni aikalailla juhlien valmistelussa. Täytyy sanoa, että oli kaiken sen järjestelyn arvoista, koska päivä oli aivan mahtava kokonaisuudessaan. Nyt on lakki päässä, ei voi muuta kuin itseään onnitella onnistuneesta suorituksesta!


Jatkoilta en ole vielä saanut hirveästi kuvia, koska siellä kamerana toimi Marin kamera, mutta ehkä joinan päivänä saan nekin kuvat käsiini. Meillä ei valitettavasti ole takapihaa, jossa ottaa upeita kuvia, joten myös ulkokuvat ja ns. viralliset yo-kuvat saavat hetken odottaa. 
Meillä oli oikeen triplajuhlat, kun kaikki me kolme sisarusta valmistuttiin jostakin. 
Päivä oli siis juhlan täytteinen ja aivan ihana, voisinpa elää sen uudestaan! 


Onnea myös teille muille valmistuneille ja lakin saaneille! We did it :) 
Täytyy sanoa, että pari viimeistä viikkoa ovat olleet aivan uskomattomat. Sain myös vähän aikaa sitten tietää, että mulla on ensi vuonna (ja seuraavat neljä vuotta ainakin) opiskelupaikka! 
Aihetta on siis juhlaan :D Nyt siirryn nauttimaan kesästä, ilman suurempaa stressiä (paitsi ehkä asunto..). Mahtavaa kesän alkua teille kaikille ihanille lukijoilleni! <3


// Few photos of my graduation party. Most happiest and wonderful day of my life! I still don't have photos of my after party, but you will see them soon. I also haven't take any official graduation photos so they are also still coming. 
Congratulations to all of you who has graduated! We did it :) 
My past few week has been amazing since I wound out that I have a college place for next year. 
So I have reason to celebrate :D 
Now I'm gonna start enjoy my summer. Happy summer to all of my lovely readers  <3

8 comments:

 1. Paljon onnea ylioppilaalle! :)

  ReplyDelete
 2. Paljon onnea teille kaikille kolmelle!! Minne pääsit opiskelemaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitän kaikkien puolesta :D
   Pääsin opiskelemaan Helsinkiin bisnestä englanniksi :)

   Delete
 3. Aivan ihana toi sun mekkosi ja punaiset huulet sopii tosi kivasti=) Onnea hirmuisesti lakista ja opiskelupaikasta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, määkin rakastan tota mekko hirmuisesti :)
   Kiitos paljon <3

   Delete
 4. Oi ihana ylioppilasasu! Mäkin olen miettinyt, että haluaisin varmaan maximekon ylioppilasjuhliin (vaikka niihin nyt on vielä muutamia kuukausia) ja jollekin tästä mainitsin niin sain heti kuulla, että tämä on ihan vastoin etikettiä. :D Sanoiko sulle kukaan? Onko sillä oikeasti mitään väliä? Kyllä meilläkin näkyi muutamia maximekkoja olevan oman koulun juhlissa.

  Mihin kouluun siis pääsit? Onnea paljon opiskelupaikasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :) Mää en tiedä etiketistä, mutta se on ainakin käytännöllinen! Ei haittaa vaikka menis sukkahousut rikki ja ei tarvi pelätä, että hame olis liian lyhyt :D Musta muuten mekolla ei ole mitään väliä, kunhan se ei ole liian lyhyt! Meidän koulussa oli ainakin muutamalla tytöllä niin lyhyet mekot, että alkkarit vilkku, kun ne käveli lavalle.
   Mää en nyt yhtään muista, kuinka monella meidän koulussa oli maximekot, mutta ehkä semmonen lyhyempi on perinteisempi ja sen takia myös suosituin. Mää sanoisin, että paras mekko on se, mikä tuntuu hyvältä ja näyttää hyvältä helmasta sun muusta riippumatta :)

   Pääsin tosiaan Metropoliaan opiskelemaan! Kiitos paljon :)

   Delete

Thank you <3