6/11/2013

Raikas Laventeli

Hellurei! 
Nyt on jo ihan historiallinen hetki, sillä sain aikaan teille tämän blogin ensimmäisen tutorialin! Tykkään hirveesti meikkailla ja kokeilla kaikkea uutta niin kesän inspiroimana saatte vähän nähdä minkälainen kesämeikki mulle syntyi yhtenä päivänä. Vaikka meikki itsessään on ihan kauhean yksinkertainen eli sinänsä ei mitään vinkkejä välttämättä tarvitakaan niin silti se antaa tosi raikkaan tunnelman ja sopii melkeinpä tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Tämän puuduttavan intron jälkeen itse asiaan :D


1. Ensimmäisenä tietenkin pohjustus! Ei varmaan tarvitse mainitakaan, että nassu kannattaa pestä ennen meikkausta. Kesällä olen itse ainakin tykännyt käyttää meikkivoiteen sijasta BB-voidetta tai niin kuin nyt CC-voidetta. Toi Lumenen CC-voide on ihan mahti! Oli ihanaa löytää oikean sävyinen voide, sillä ennen olen käyttänyt Garnierin BB-voidetta ja se oli ihan inasen liian tumma mulle. 
Ja jottei naama kiillä kuin kiiltokuvalla niin puuteri on ihan suositeltavaa! Itse tykkään käyttää mineraalipuuteria, koska siitä ei jää niin tönkkö pinta. Plus tulee luonnollisempi lopputulos.

2. Pohjan jälkeen luomivärit. Käytin itse Henkan megaluomiväripalettia, jossa on noin kaikki sateenkaaren värit, mutta jos omistatte itse yhtään parempia luomivärejä niin suosittelen käyttämään. 
Itse olen ostanut tuon joskus aikoja sitten ja käytän lähinnä vaan noita värejä, jos haluan tehdä jotain erikoisempaa. 
Ylä- ja alaluomelle levitin tuollaista vaaleaa laventelin väristä luomiväriä (kuvassa suti on juuri sen kohdalla) ja varjostuksen tein hieman tummemmalla violetilla. 
 
 
3. Rajauksen tein nestemäisellä Eyelinerilla, Wet'n Wild Mega Liner.  Olen tottunut käyttämään tussimaisia linereitä, koska A) ne on helpompia, varsinkin aloittelijoille ja B) tulee huomattavasti siistimpää jälkeä. Mutta täytyy sanoa, että halvaksi ja ei-tussimaiseksi lineriksi tämä toimi oikein loistavasti! 
 Ripsivärinä toimi vanha kunnon MACin Plush Lash. En vaan voi tarpeeksi kehua tätä tuotetta! 
Ripsiväriä laitoin vain ja ainoastaan yläripsiin. 

4. Onko kesäisempää väriä kuin pinkki? En ehkä joka meikkiin pinkkiä huulia tunkisi, mutta tähän se sopi vallan mainiosti! Oma pinkki huulipunani on Kate Mossin mallistoa Rimmelille ja sävy on 90. 
 
 
5. Siinä onkin valmiista meikistä kuva! Tykkään laittaa poskipunan aina viimoisena, koska se ei varmaan pysyisi meikkaamisen loppuun asti, jos laittaisin sen pohjustuksen yhteydessä. Tämä on tietenkin makuasia. 
Nyt minulla on käytössä ensimmäistä kertaa mineraaliposkipuna. En tykkää aurinkopuuterista niinkään, mutta tälläisessä kesämeikissä sekin toimisi. Eli ihan miten itse tykkää, punaa tai aurinkopuuteria naamaan. 
Ja kuten aina, suosittelemaan laittamaan hillitysti, koska etenkin poskipunan kanssa on vaarana pelle -look, jos sitä laittaa liikaa. 

Mielestäni meikin lopputuloksesta tuli ihanan raikas! Meikkiä ei suinkaan ole liikaa, vaikka huulet onkin vähän rajummat. Ja tietenkin pinkin huulipunan sijasta voi käyttää jotain vaaleampaa väriä, jossei tykkää arkikäytössä ihan noin pinkistä.
Mitäs te kuomat tykkäätte? Onko kokeilemisen arvoinen?


// Here is my summer make up tutorial! I'm so sorry, but my text is only in Finnish. But I think those photos will give you the picture of this make up. 
What do you think about the results? 

No comments:

Post a Comment

Thank you <3