6/14/2013

After Party


Ciao! 
Tässä olisi nyt sitten muutama kuvanen mun lakkiaisten jatkoilta. Enimmäkseen keskityttiin kuvamaan kadulla, jonka ehkä huomaatte tulevista kuvista :D 
Ja ehkä ihan hyvä niin! 
Olin varannut meille pöydän Inez tapas-ravintolasta. Olen varmaan ennenkin ehkä siitä puhunut, mutta en voi kyllä ylistää tarpeeks, siellä on mahtavat ruoat ja mahtavat drinkin, kuten näette. 
Sieltä jatkoimme vielä Miamiin. Miami oli kyllä pettymys sinä iltana, koska siellä oli ihan himona porukkaa (kuten varmaan kaikissa muissakin paikoissa) ja siellä soi ihan sairaan huono musiikki.
Tiesin yhden biisin koko illan aikana ja sekin oli Coco Jambo, että tämä ehkä kertoo tasosta jotakin.
Myöskin juomat oli melko pyllystä sinä iltana.  
Noh, pistetään huonot juomat kiireen piikkiin. Yleensä Miamissa on nimittäin ihan hyvät juomat ja hyvä musiikki ja ei ihan noin paljoa porukkaa, varsinkaan alkuillasta.


Itse ylppärimekkoani en halunnut jatkoilleni laittaa, koska ne helmat olisi olleet sen illan jälkeen entiset. Löysin jatkomekkoni Zarasta ja se on aivan IHANA! 
Laivaston sinen ja selästä auki, täydellinen siis. 
Tuo on sen verran klassinen ja yksinkertainen mekko, että se menee tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Päivää ennen lakkiaisia se oli sisareni valmistujaisjuhlassa päällä. 
Plus siihen on helppo sitten yhdistellä eri asusteita. 


Täytyy kyllä sanoa, että Marin asu oli myös mitä ihanin! 
Kuolaan noita turkooseja kenkiä. 
Anyways ilta ja päivä oli kokonaisuudessa mahtava! Vaikka itse baari olikin hieman pettymys niin ei se silti pystynyt parasta päivää pilaamaan.
Tollon illalla oli myös niin ihanan lämmin! En sitten tiedä johtuiko se vaan siitä, että olin kilistellyt skumpalla koko päivän vai oliko ihan oikeasti lämmin, mutta ihanaa oli silti. 
Kaunis kiitos rakkaille ystävilleni <3 


// Few photos of my graduation after party. My dress is form Zara and I love it since it's so classic and simple. I can use it almost anywhere with different accessoiries. 
My graduation day was the best ever even though the club wasn't so great.  

2 comments:

 1. Vaikuttaa aika täydelliseltä näin maatiaisen silmin, vaikka kaikki baarit, juomat ja musat eivät ihan miellyttäneetkään :) Siis kun kaikki näyttää noista kuvista päätellen just niin mahtavalta! Ja todellakin, tuo mekko istuu ja imartelee täydellisesti. Zara on munkin luottokauppa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No oli kyllä täydellistä, koska loppupeleissä ihana seura ratkaisee :)
   Awww kiitos paljon <3
   Zara on kyllä ihana kauppa! Harmi, ettei se ole vielä Tampereelle asti rantautunut :(

   Delete

Thank you <3