10/04/2012

Yeah, I'm a Wilde One


Ciao!

On oikeesti masentavaa ottaa itsestään (ja uudesta paidastaan) noin 50 kuvaa, ja tietokoneelta niitä katsellessa huomata, että vain kaksi niistä kuvista oli onnistuneita. Siis mulla ja järkkärilläni ei ojoku pelaa yhteen, se oli täräyttänyt kaikki (paitsi ne kaksi) kuvat! Meinasin itkua vääntää, koska siellä oli pari ihan loistavaa otosta, jos ne eivät olisi tärhtäneet. Ehkä pitää vihdoin ja viimein iskältä kysyä, miten tolla kameralla tarkennetaan... En ikinä jaksa lukea elektroniikan ohjekirjoja, se selvästi kostautui juuri nyt :D

// It's pretty depressing to take about 50 photos of yourself (and your new shirt) and after watching the pictures on computer, you realize that all the photos (except 2 of them) have failed. My camera has something against me. All the photos were blurred! I cried a little since there were a few pretty good shots, but what you gonna do about it. Maybe I finally should ask my dad how to use that camera.. I never read that manual, which come with the equipment :D Ostin siis uuden paidan ja oli hienot visiot, kuinka kuvata se, mutta mönkään meni :D Nyt ei ole hirveen hyvää kuvaa tarjolla paidan etupuolesta, mutta takapuolesta sitäkin parempi! Ja ehkei se etupuoli oli niin mielenkiintoinen, kun se on takaa kuitenkin vähän jännenpi. Eli H&Mltä tämän löysin, olen itseasiassa blogimainonnan uhri, sillä näin kyseisen paidan jollaina ja rakastuin. Ehkä enemmänkin ostin tuon huomisia Skins bileitä varten (IIIK!!), mutta mitä enemmän sitä pitää, sitä enemmän siihen rakastuu. Kiva ostaa vaihteeksi jotain vähän radikaalimpaa, kun normi pitsipaitani :D Haha! Mutta mitäs tykkäätte? :) 

// I bought a new shirt and I had great vision, how to picture it, but I failed :D So now you don't see the shirt on front very well, but picture of the back will make it up! The back is more important anyway. 
This shirt is from H&M and I'm actually a victim of blog advertising cos some blogger had this and I fell in love. I actually bought it for the tomorrows Skins party (IIIK!!), but every time I try this shirt on I fall in love even more. It's nice to buy something more radical than my lace shirts :D But what do you think of it? :) 

xoxo 

8 comments:

Thank you <3