10/29/2012

Thriller Night (Halloween)

Happy Halloween!

Joka taisi mennä jo, mutta eihän se menoa haittaa! Viikonloppuna osallistuin omiin Halloween-juhliini. En ole koskaan ennen moisia kestejä pitänyt, mutta nyt vihdoin ja viimein sain aikaseksi.
Panostin kyllä todenteolla: ensinnäkin pakotin kaikki pukeutumaan (jostain syystä ihmiset ei tykkää pukeutua naamiaisasuihin mun juhliin :D) ja toisekseen leivon 78 macaronsia ja liudan muffinseja näihin juhliin. Mutta oli se sen arvoista, juhlat oli mitä parhaimmat!
Oma asuni oli tarkkoin suunniteltu, olin nimittäin Herttakuningatar. Ja onnekseni kaikki muutkin oli panostanu, siellä oli ihan mielettömiä kuvia! Tässä on nyt teille ihan muutama kuva illasta!

// But I think it is already gone. This weekend I joined a Halloween party, my own party that is. I have never had a Halloween party before, but I really did put a lot of effort on this one: I made everyone to wear a costume (for some reason people don't really dress up in my costume parties :D) and I also made 78 macarons and some muffins. But it was really worth it, my party was the best! 
My own outfit was carefully designed, I was the Queen of Hearts. And for my joy also everyone else were wearing a costume and they were pretty damn good! Here is a few photos from the evening! 


Juhlista löytyi mm. muutama piraatti, kissaninen, HEMULI (::D), cowboy ja cowgirl, James Bond ja Bond-tyttö, Kleoparta ja Playboy-pupu. Asukilpailun kyllä voitin minä, mutta Morrison aka Superdog ja Hemuli kyllä olivat kovat vastustajat :D Taidanpa järjestää samanlaiset pirskeet toistekin ;)
Miten te vietitte Halloweenia?

// There was for example few pirates, catwoman, Hemuli (if you have watch Moomins, I don't know what Hemuli is in english :D), cowboy and cowgirl, James Bond and Bond girl, Cleopatra and Playboy bunny. I won the costume competition, but Morrison aka Superdog and Hemuli were pretty good too :D More these parties ;) 
How did you celebrate Halloween? 

P.S

Tässä teille jtn Halloween tunnelmaan!

//Here is something for you in Halloween!

2 comments:

  1. Replies
    1. Kiitos, tykkään siitä itksekin kovasti :) ehkä pääsen vielä joskus käyttämään sitä uudestaan!

      Delete

Thank you <3