10/08/2012

Damn Good Weekend (Photo Diary)

On my way to Helsinki 
Getting ready for the Skins Party!!!
 Luke (aka Freddie) <3
Dagen efter :D


Ciao! 

Täytyy sanoa, että jopas on viikonloppu takana! Perjantaina lähdettiin siis Marin ja Mirkun kanssa kohti Helsinkiä ja Skins Partyja. Tämä viikonloppu oli kaikkea muuta kuin tylsä :D Tuuli joinas meihin Helsingin puolella ja sitten vaan mentiin hotellille ja valmistautuminen alkoi! Illalla kyllä tuli jos jonkun moista ongelmaa vastaan, mutta ei hätää nyt on Luke ja Ollie (aka Freddie ja JJ) nähty ja elämä hymyilee :) Sinänsä eihän toi mitenkään ihmeellinen keikka ollut, ihan normi baari-ilta, mutta ei noi näyttelijät yhtään haitannutkaan :D Lähinnä häiritsi se, että bilepaikka oli melko ahdas ja sokkeloinen plus siellä ei juurikan Skinsin musaa soitettu plus valokuvaajat oli lavalla koko ajan niitten näyttelijöiden tiellä, joten kuvamateriaali jäi melko vähäiseksi. Mutta tulipahan tämäkin koettua, ja paljon muuta sen rinnalla :D Kiitos vaan loisto seurasta. Oliko ketään muita tuolla samoissa juhlissa? :)   
Seuraava päivä sujuinkin kivasti itsensä keräilyssä ja syömisessä. Käytiin aamupalla Fazerilla ja myöhemmin käytiin syömässä Vapianossa. Ehkä parhaat pizzat ikinä!

// What a weekend! We went to Helsinki with Mari and Mirkku on Friday to see Skins Party. This weekend was anything but boring :D Tuuli joined us in Helsinki and so we went to our hotel and started to get ready for the party. We had few problems during the evening but still we made it to see Luke and Ollie (aka Freddie and JJ) and now life is almost perfect :) But really it wasn't anything special, just a regular bar night, but those actors didn't bother OFC :D The party place on the other hand was not so nice, since there was a lot of people and it was too small. And those stupid photographers were on stage with the actors at the same time and they blocked my view so there's not too much material of this party. But it was an experience and lot more :D Thanks for the great company! 
The next day was all about getting ourselves together and eating. We had our breakfast at Fazer's and later we ate at Vapiano. Maybe the best pizzas ever! 


xoxo

6 comments:

 1. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog.
  Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way
  keep up the nice quality writing, it's rare to see a great blog like this one nowadays.
  Feel free to surf my web-site - Iphone 4S Black Friday

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you a lot :) I actually made this layout myself, but I just edited some original layout here in blogger :)
   Your comment really made my day :)

   Delete
 2. It looks you had a really great weekend :)

  ReplyDelete
 3. no ei tuol ollu tarkotuskaan mitään skins musaa soittaa....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin siis itse ajatellut asian niin, että siellä oltaisiin soitettu jtn samoja biisejä, mitä siinä ohjelmassa bileitä on soitettu, mutta ei se tietenkään välttämättä olllut tarkoituskaan :) ne on vaan osa hyviä biisejä niin siksi harmi!

   Delete

Thank you <3