9/30/2012

the Perfect BurgundyCiao!

Nyt tuleekin pitkästä aikaa kuulumisia! Elämäni on jälleen alkanut, sillä KIRJOTUKSET ON OHI!
Voi tätä onnen tunnetta :) Nyt alkaakin kevääseen jatkuva melkein loma! Onnea teille muillekin, jotka olette suorittaneet syksyn kirjoitukset loppuun! Nyt alkaakin sitten suurempi panostut myös blogin puolelle, kun mulla on suurin piirtein pelkkää aikaa. Kiitos murut, että olette malttaneet odottaa :)

// My life has started again, since my FINALS FROM THIS AUTUMN ARE OVER! The moment of joy :) From now to next spring I have almost vacation! Now I have time to work on my blog. Thanks darlings that you've been patient :) 


Iloiset uutiset sen kun jatkuvat, sillä olen löytäny THE huulipunan eli syksyn täydellisen huulipunan! Sitä voisi luulla, että täydelistä tummanpunaista, hieman violettiin taittavaa eli burgundyn väristä huulipunaa ei olisi niin vaikeaa löytää syksyllä, mutta voin kertoo, että MISSION IMPOSSIBLE! Edes Tom Cruise ei olisi tähän pystynyt. Joka ikisen kaupan kalusin läpi (tai niin ainakin luulin), mutta kokeilemani huulipunat olivat aina jotenkin liian glitteriä tai muuten vaan väärän sävyisiä. Olin jo vaipumassa epätoivoon, kunnes löysin Sokokselta aivan TÄYLEDDELISEN huulipunan! We Care Icon -merkiltä, sävy 12 True Burgundy, eli juuri se mitä olin etsinyt :)
Tuossa alemmassa kuvassa se ei ehkä pääse ihan oikeuksiinsa, mutta siis kaikki pystyy varmaan kuvittelemaan miltä se näyttää. Parasta tuossa on se, että se on niin tumma ja dramaattinen, että silmiin ei välttämättä tarvi panostaa niin paljon ja silti on täydellinen juhla/arkimeikki.

// More good new, cos I have found THE lipstick, the perfect lipstick for fall! You could think that it's a piece of cake to find the perfect burgundy lipstick in autumn but I can tell you it's a MISSION IMPOSSIBLE! Even Tom Cruise would have failed this. I tried to find this lipstick everywhere, but ones I tried were too sparkly or something like that. But then I found this perfect one from Sokos! Brand is We Care Icon, shade 12 True Burgundy, just the one I was looking for :) 
I doesn't look very good in that photo, but maybe you can imagine how it really looks like on the lips. The best thing is, that color is so dramatic that you don't have to make your eyes so dramatic and you still have a perfect look for parties or for daily look. 


xoxo

4 comments:

 1. sulla on mahtava blogi,kiva kun sait kirjotukset loppuun nii alat kirjottaaa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että tykkäät :D Olen kanssa erittäin iloinen, että kirjotukset on ohi ja saan alkaa panostaa blogiin :)

   Delete
 2. toi huulipuna sopii sulle ihan täydellisesti! :)

  ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you <3