8/27/2012

Sugar and spice

My birthday girl :) 
 
Ciao! 

Saatte taas nauttia kännykkäni antimista! Oli sitten viimeinen toiminnan täytteinen viikonloppu viiteen viikkoon. Kuulostaapa pitkältä ajalta :D Mulla alkaa nyt kunnon opiskeluvaihde, kun kirjotukset vaan lähenee ja lähenee päivä päivältä. Mutta siis hieman viikonlopustani! Perjantaina Essi ystävällisesti väsäsi ruokaa minulle: hunajakanaa suklaa-chili-kastikkeessa ja lohkoperunoita ja jälkkäriksi oli mutakakkua, joka enemmän kyllä muistutti vanukasta, mutta hyvää se oli! 
Lauantaina juhlittiin Aikun 19-vuotis synttäreitä! Jee, oli ihan huippu kivaa :) Sai pitkästä aikaa vetästä hienon mekon päälle, vaikka olihan se melko suuren vaatekriisin takana. 
Tänään pääsin ensimmäistä kertaa ulkoiluttamaan uusia kenkiäni, en tiedä kuinka hyvin ne tuosta vikasta kuvasta näkyy, kun on vähän epätarkka. 
Mitenkäs teidän viikonloppu sujui? :) 

// You can enjoy my iPhone photos! It was my last real weekend for the next five weeks. It sounds so long time :D But now I have to start to study to my final exams and they are getting closer and closer. But here is something about my weekend! 
Essi cooked for me on Friday. She made honey chicken with chocolate chili sauce and potatoes. For the dessert was mudcake! It was relly good :) 
At Saturday we celebrated Aino-Liinas 19th birthday. Yay, it was super fun :) 
Today I used my new shoes for the first time. You may not see them since that photo is not so good :D
How was your weekend? :) 


xoxo

9 comments:

 1. Hih, mä ostin perjantaina myös pupunkorvat mun puhelimelle. Nuo on niin ihkut :)

  ♥: Reetta

  ReplyDelete
 2. Haha ne on kyllä söpöt :) ja herättää hilpeyttä :D

  ReplyDelete
 3. mua ärsyttää ihan tosi paljon kun kommentoit toisten blogeihin koko ajan ja laitat oman blogin nimen perään, se on niin läpinäkyvää esim ocjulian blogissa että haet vaan katselijoita omaan blogiin ja kun joka ikisessä postauksessa!?
  ja muutenki toi xoxo juttu, et oo mikää gossip girl.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikävää, jos ärsyttää, mutta se on jääny vaan tavaksi, että laitan blogini osoitteen sen kommentin perään :) tuskin kuitenkaan olen ainoa maailmassa, joka niin tekee. ja en kommentoi siksi, että haluaisin lisää lukijoita vaan siksi, että minusta on mukava kommentoida ihmisten blogeihin. Ja en todellakaan kuvittele olevani Gossip Girl, kai tiesit että xoxo oli ihan olemassa ennen sitäkin? :)

   Delete
  2. Ahhahaa niin siis pusu ja hali -merkin käyttöhän EI viittaa siihen että Anni on ystävällinen bloggaaja ja toivottaa lukijoillensa hyvää päivänjatkoa VAAN juurikin siihen että Anni kokee suunnatonta tarvetta ilmaista sisäistä juoruilijaansa.

   Jos mulla vaan olis blogi ni linkkaisin sen tähän ihan puhtaasti yksilönvapauden riemusta:)

   päivänjatkoja, xoxo
   Umppis

   Delete
 4. looks like a fantastic and funny day :) you look absolutely amazing and good luck with your exams. you'll do it!
  in btw really nice blog you have here, dear. keep up the great work! maybe you'll have a look on my blog as well, if you like :))

  xoxo

  http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much :) Gald that you like! I will definitely visit you blog :)

   Delete
 5. awww sulla on tollaset glitterin pupunkorva kuoret! muutenki tykkään sun blogista tosi paljon!

  iwannabuyit.blogspot.fi

  ReplyDelete

Thank you <3