8/12/2012

See ya summer!Moikka murut! 

On loman viimeinen viikonloppu ja suoraan sanottuna en ole tehnyt yhtään mitään! Kouluun olen käynyt ostamassa penaalin (tulin siihen tulokseen, että Hello Kitty penaali ei ole välttämättä sopivin aikuiselle viimeisen vuoden opiskelijalle :D) ja kalenterin. Olen myös herkutellut kuohuviinillä ja macaronseilla, koska Tampereella on nyt ranskalainen herkkutori ja ai että ne macaronsit on hyviä! 
Tänään näinkin sitten Maria ja pakattiin sen Kreetan matkaa varten (onneks pääsee etelän lämpöön, kun toiset meistä menee homehtumaan kouluun..) ja kuten näette, olen myös opettelut kikkailemaan uudella luurillani eli kokeilin vähän kuvanmuokkausta! Haha, en ole vielä kauhean hyvä, mutta opin kyllä :) Hyvää alkavaa kouluvuotta ja opiskelun iloa! 

// Last weekend before school starts again and I haven't done nothing! Today I bought some new school stuff, like am new calender.  I also enjoyed the greatest macarons this weekend cos there is a French market here in Tampere. Yummy! Today I was with Mari and I helped her to pack for her Crete trip. So jealous! And as you can see I tried to use my phone to photo editing but I'm not very good yet :D But I'm learning! So have a great school year and enjoy of studying! 

 

No comments:

Post a Comment

Thank you <3