8/22/2012

About photo editing!


Ciao!

Jotkut on ihanasti nyt tullut kysymään, että milläs ohjelmalla muokkaan kuvani yms, joten tässä teille vastauksia muruset!
 Elikkä jossain vaiheessa korjailin vain vähän kuvien kontrasteja ja kirkkauksia ja ehkä vähän rajasin, mutta nyt olen ihan koukussa oikeeseen muokkamiseen, mikä sisältää kunnon värimuutoksia ja kollaasien tekemistä :D Haha, en sitten tiedä olenko onnistunut järin hyvin. Noh, anyways kuvien muokkaaminen on askarruttava asia ollut ja kaikki eivät sitä Photoshopia omista niin pitää turvautua johonkin muuhun keinoon.
Koska nykyisin otan ns. pokkarikuvat kännykälläni niin olen ladannut siihen yhden kuvanmuokkausohjelman: Aviary. Kännykästä löytyy myös Insta Collge, jolla voi vääntää kollaaseja, mutta rehellisesti sanottuna se ei ole osottautunut järin hyväksi :D Suoritan siis kollaasien tekemisen koneella! Ja muutan tietty kokoja. Eli Aino-Liina ohjeisti minut kuvanmuokkaus sivustolle, jonka nimi on siis PicMoneky (click click!)
Siellä voi muokata kuvaansa melkeinpä miten vaan maan ja taivaan välillä. Ensin varsinkin kollaasien teko vaati vähän opettelua, mutta as you can see, kyllähän sen oppii :) Ja siis kaikki nämä ohjelmat, mistä puhuin on ilmasia eli voitte muokkailla, vääntää, kääntää, pienentää, suurentaa ja luoda kontrastia niin paljon kuin sielu ja mieli sietää! Tossa Aviaryssa on kyllä mahdollisuus myös ostaa erilaisia sävyjä kuviin, mutta itse olen ollut ihan tyytyväinen noihin ilmaissävyihin. Tosin ainoa miinus on se, että osassa niistä tulee tosi rumat kehykset ja sitten ne pitää rajata pois. Olen kyllä varma, että iPhonelle löytyy parempikin kuvienmuokkausohjelma ilmasisks!

// Some of you darlings have been asking how I edit my photos and so on, so here is some answers for you lovers! 
Before all I did was editing photo's contrast and lightning but now I know what photo editing really means! But not all have Photoshop so we have to use some other programs to do the editing.
Now that I have my iPhone I really use it for taking photos so that's why I downloaded a photo editor on my phone: Aviary. I also have Insta Collage. It's for collage making, but it's not very good though. 
When I want to do photo collages, I use my computer.  
Aino-Liina showed me a very good photo editor: PicMonkey  (click click!) You can edit your photo how ever you like. It is very good program even though it took some time for me to learn how to use it, but as you can see I learn fast :) And all these programs are FREE! So you can download, edit, twist and turn, resize and contrast your photos as much as you like. 
You're able to buy cool effects when you use the Aviary but those free effects are pretty good too and I use them. The only bad thing about them is that some effects come with (ugly)frames so you have to corp them away. I bet that there is lot better editing programs for iPhone than Aviary


P.S.
Kuten varmaan joku saattoi ehkä huomatakin niin tuonne oikealle puolelle Lookbookin alle on ilmestynyt mun Instagram eli jos kiinnostaa niin seurailkaa siellä :) Ja siis ei haittaa vaikka ei olisi älypuhelinta, koska Instagramista on nyt sellanen internet-versio eli kun klikkaatte tota follow- painiketta niin päädytte sinne sivustolle! 

// Some of you may have noticed that there is an Follow me on Instagram button so push it and follow me :) It doesn't matter if you don't have an smartphone since it is now able to use Instagram in online. Just push the bottom and the online Instagram opens! 

xoxo 
 

5 comments:

 1. Replies
  1. Mua häirii kun siinä on se kamera :((

   Delete
  2. Mutta sillä kieltämättä tulee hienoja kuvia :D

   Delete
 2. itekin käytän paljon picmonkeyta, se on kyllä ihan loistava! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Ja se on koukuttava kun sillä voi tehdä niin paljon kaikkee :D

   Delete

Thank you <3