8/05/2012

Girls night out

 


Moikka murut!

Vaikka olenkin tässä jo jonkun tovin 18-vuotias ollut, niin en siltikään ole vielä astunut jallallanikaan terassille. Näin oli siis eiliseen asti. Kun Essi ja Aikku soittaa, että lähdenkö terrassille, olisin hullu jos kieltäytyisin. Joten vaatteet niskaan ja menoks!
Mentiin Miami nimiseen paikkaan ja tykkäsin kyllä kovasti! Tämä terassi kyllä vakuutti mut :) Oli hyvät margaritat ja meno oli myös hyvä. Tykkäsin enemmän tollasesta istumisesta ja juttelusta, kun baarissa hillumisesta. Ja tuollakin oli kuitenkin tanssilattia niin pääsi vähän tanssahtelemaankin :D


// I've been 18 for a while but I haven't been on a outside bar before. I'm not sure what is the correct word for in english but I guess everybody knows what I mean :D We went to a place called Miami with Aino-Liina and Essi. I liked it a lot! Good margaritas and a good place. It is much more fun to sit in a bar and talk and drink good cocktails that go to a night club. 


Jostain käsittämättömästä syystä mun kamerasta on tullut vanha ja huono ja sen takia näiden kuvien laatu on mitä on, kuten näette, mutta yritetään elää asian kanssa. Kauheen nopeesti toi elektroniikka vanhenee, kun toikin kamera on vähän yli vuoden vanha. Mutta kuten kuvassa näkyy, uudet kengät pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön! Olen yllättynyt niiden mukavuudesta. Tässäkin yksi hyvä syy, miksi käydä terasseilla baarien sijasta: voi laittaa kivat kengät ilman, että ne menee pilalle!


// My camera is pretty shitty so ignore the bad quality of the pictures.  But as you can see, I used my new shoes for the first time! I'm amazed how comfort they are to use. Here is another good reason not to go to a night club: you can wear nice shoes without ruining them! 

 Essi looking pretty as always :) 

Vanhempana sitä alkaa oppia, että rahat kannattaa tuhlata mielummin hyviin drinkkeihin, kuin halpaan ja pahaan siideriin. Plus eipähän tule juotua liikaa, kun drinkit on niin pirun kalliita Suomessa.
Oma viikonloppuni on tähän mennessä maistunut makealta, mitenkäs on teidän laita? :) 

// Now than I'm older, I'm starting realize that I want to spend my money on good drinks and not cheap and bad tasting ones. Plus you can't drink too much that way cos drinks are so damn expensive here in Finland. 
My weekend has been really sweet for now, how about yours? :) 

xoxo

12 comments:

 1. ihania kuvia ja tosi kiva banneri, toosi kivanolonen blogi sulla! :) käy toki kurkkaamssa myös http://nennandmaija.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :) käyn varmasti kurkkaamassa!

   Delete
 2. Oon nyt jonkun aikaa seuraillu sun blogia ja vaikuttaa tosi kivalle ja mielenkiintoiselle! :)
  http://llauraainomaria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, jos miellyttää :) Toivottavasti seurailet jatkossakin :D

   Delete
 3. ihanan näkösiä drinkkejä! Ja oot tosi nätti:---)

  ReplyDelete
 4. Herranjumala kun oot KAUNIS! Ja AAAA noi juomat näyttää nii hyviltä... :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah kiitos :) Ja ne oli kyllä niiiiin hyviä :D

   Delete
 5. Oot tosi nätti! Ja ihanan näkösiä juomia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Ja juomat oli vähintään yhtä hyvän makusia mitä on näkösiä :D

   Delete
 6. ihana blogi ja hauska blogin nimi! liityn lukijaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :) toivottavasti blogi miellyttää jatkossakin :D

   Delete

Thank you <3