8/09/2012

It's a hair thing

Moikka murut!

Nyt on saatu kännykkäkin vihdoin toimintaan ja tässä meneekin tovi, kun tätä opettelee käyttämään!
Nyt kuitenkin asiaa tukasta! En tiedä miksi, mutta olen sellainen ihminen, että päätän suurin piirtein viikon välein, että nykyinen hiusvärini on perseestä (anteeksi kielenkäyttö) ja haluan uuden. Olen alunperin blondi ja joskus yläasteella otin sitten ruskeita raitoja ja siitä alkoi värjäyskierteeni.
Yläasteen olin loppuun asti brunette ja vähän sen jälkeenkin, mutta 16-vuotiaana halusin jälleen blondit ja aloitin blondauksen kotona. Hiuslaatuni on sellainen, että siinä vaihdella väriä niin paljon kun haluaa eikä se siitä juuri muuksi muutu. Tosin hiukseni vaativat noin kaksi värinpoistoa, kolme blondausta ja yhden blondin hiusvärin ennen kuin ne muistuttivat ihmismäistä blondia. Tämän jälkeen olin sopivin väliajoin vaihtanut hiusväriäni tummasta blondiin ja takaisin blondista tummaan. Ei siis ole mikään ihme, että jälleen olen alkaunut kyllästyä ruskeaan kuontalooni ja oikeastaan haluaisinkin blondit :D No sain sitten loisto idean alkaa raidottaa niitä kotona ja ensin alkuun se sujuikin ihan mukvasti: sain blondit raidat. Kun pistin sitten seuraavan paketin raitaväriä niin tulikin oranssit raidat. Näytin siltä, että joku olisi oksentanut päähäni. Sori, mutta siitä ei ole kuvamateriaalia :D Äkkiä aika kampaajalle ja sinne sujahdin sitten tänään! Ja tässä lopputulos:


// Now my new phone is working, but it takes a while to learn to use it! But now here's a thing about hair. I don't know why, but I'm that kind of person who changes her hair color every six month. I get bored easily :D I'm blond for real, but in middle high I decided to go brown. After that my hair has changed regularly from blond to brown and from brown to blond. So it's no wonder that late I have missed my blond hair. So I had this great idea to try highlight my hair at home. At first I got my blond highlights but after second time they were ORANGE! Sorry, I don't have photo material of that :D So today I went to see my hairdresser. And here's a result:


Tässä kuvassa pääni näyttää itseasiassa hieman tummemalta, mitä se oikeasti on, mutta näette pointin. Meillä oli kampaajani kanssa vähän pohtimista, että mitä sille porsaanoksennukselle tehdään ja päädyttiin sitten aika tummaan blondiin, melkein vaaleanruskea ja vähän latteen ja beigeen taittava. Voin sanoa olevan TYYTYVÄINEN! Rakastan kampaajaani <3 Löysin hänet ihan vähän aikaa sitten ja hinta on mitä loistavin (vähän yli 50 euroa värjäys) ja palvelu ja tärkein lopputulos mitä parhain. Mulla taisi jäädä kotivärjäykset sitten tähän :D Sovittiin kampaajani kanssa, että ensi kerralla sitten taas mietitään sitä, että miten vaalennetaan yms. Ehkäpä alan kasvattamaan omaa hiusväriäni takaisin :D

// It's a little bit darker in the picture than in real life, but you see the point. This is dark blond, a little bit light brown and a little bit latte and beige like hair. If you understand what I'm trying to say :D But I really do love it! And I love my hairdresser <3 She's new for me, I found her like a month ago. The price is cheap (about 50 euros to dye my hair!) and service and result is amazing! I think I won't dye my hair at home anymore :D 


xoxo 

4 comments:

 1. Love your look :)

  Please visit my blog, thank you :)

  http://fashionpuding.blogspot.cz/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thnaks :) I'm happy to visit your blog!

   Delete
 2. Tosi kivan väriset on nuo hiukset! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Olen itsekkin hyvin tyytyväinen!

   Delete

Thank you <3