8/20/2012

Say hello to Bunny!Ciao! 

Mitäkö tein viikonloppuna? Kyyhötin kotona ja lähinnä opiskelin. Ja tietenkin kuolasin kenkiä :D Mutta kyllähän sitä jotain uutta tuli hankittuakin, totta kai. Käytiin äipän kanssa oikein syömässä ulkona, ja samalla hoidin parin hankintaa, mitkä on olleet mun ostoslistalla jo jonkun tovin. 


// How I spend my weekend? I was hanging out at home and I was studying. But naturally I did something useful too, I spend my money on something, what have been my shopping list for a while. 
  

                       Bunny Ears- iPhone kotelo                                                            Helmatoppi, vai mikä se nyt on :D


Mun on pitänyt siitä lähtien, kun iPhonen hommasin ostaa noi söpöt pupunkorvakuoret, mutta en saanut aikaseksi. Löysin niitä vaan netistä, mutta jotenkin vaan aina pitkitin ja pitkitin sitä hommaa, mutta sitten eräänä iltana luin yhdestä blogista, että niitä saa Glitteristä niin suunnistin sitten ostamaan sellaiset. Plus ne oli aika välttämättömät, koska ne mun "vanhat" hajos käsiin eli niistä kesi se muovi päältä ja niistä hajos yksi osa. Way to go, Cals Ohlson!
Tykkään ihan himona tollasista helmatopeista ja nyt sellainen löyty alennuksesta. Vaikka siis äidillehän piti mennä yhtä neuletta katsomaan matkalla syömään :)) Hups.


// Since I got my iPhone, I have been dreaming of these cute bunny ears! I only found them online, but few days ago I read from some blog that they are available in Glitter, which is a jewelry shop. It was a necessary purchase, because my "old" iPhone cover is falling apart! 
I love those tops which have that hem :D So I found this on sale, but actually we were looking for a knitwear for my mom on our way to restaurant :)) Oops. 


P.S.
Emman kanssa vuokrattiin pöytä Bonus Kirppikseltä, joka siis sijaitsee täällä Tampereella Itsenäisyydenkadulla. Pöytä nro 90 on meidän eli jos täältä päin olette tai jos täällä päin liikutte ja sattuu kiinnostamaan :) 

xoxo 

6 comments:

 1. Hihii, ihanat pupukorvat ja töpöhäntä puhelimeen! Harmi ku mun puhelimeen ei tollasia saa, kun on liian vanha puhelin käytössä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää kuoret on kyllä supersöpöt :) se on kyllä harmi että melkeinpä vain iPhoneihin saa jotkut kivat kuoret!

   Delete
 2. Apua kuinka söpöt noi kuoret! :D Mistä oot noi ostanut? Harmi, että vaihdoin just iPhonesta Lumiaan! Nyt alko ärsyttään... :D

  http://lindis93.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi on Glitteristä, mutta niitä saa myös netistä: http://www.blippo.com/store/
   Tuolta netistä saa vähän useammissa väreissä :) Voi ei! No eiköhän Nokian kännyköihin joskus ala saamaan jtn kivoja kuoria :D

   Delete
 3. hahah, vähä söpö tuo iphone-kotelo! :DDD

  http://createdin1992.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :D jostain syystä sille on vähän naurettu tässä :D

   Delete

Thank you <3