5/27/2012

Shopping...


Hello!

Oon kyllä ollut niin tehokas tänä viikonloppuna! Olen ihan oikeesti saanut luettua ens viikon kokeisiin, vaikka olin kyllä sata varma, etten saa itsestäni mitään irti näin lähellä kesälomaa :D Tänään on myös vuorossa siivous, mutta se ei ole kyllä vielä toistaiseksi ottanut alkaakseen.. Mutta eilen oli kyllä ehdottomasti tehokkain päiväni, koska kävin vihdoin ja viimein shoppailemassa! Mulla on ollut vaatehuoneessa pieni vaatepula, koska mulla ei ollut yhtään paitoja ja muitakin melko tärkeitä asioita puuttui kesää varten. Eilen kuitenkin sain itseni pitkästä aikaa shoppailemaan! En edes muista, koska viimeksi olisin kierrellyt oikeesti kauppoja ja vielä ostanutkin jotain :D


Tajusin tässä yhtenä päivänä, että en omista yksiäkään farkkushortseja. Se on kyllä aika paha, koska viime kesänä en melki muuta pitänytkään :D Haha! Mutta luulis oikeesti, että farkkushortsien löytäminen olisi ihan piece of cake, mutta voin kertoa, että ihan normaaleja, perus shortseja, joissa ei ole mitään killuttimia on aika pirun vaikea löytää! Ginassa oli kyllä niitä ihania shortseja, joissa oli kaiken maailman niittiä ja ne oli jo valmiiksi rikkikin, mutta ajattelin, että ensin etsin jotkut ihan perus shortsit niin voin sit joskus myöhemmin keskittyä tollasiin erikoisuuksiin. Noh, onneksi olemassa on Cubus, koska sieltä löysin ihan normaalit, perus shortsit! Olikohan ne about 15 euroa eli ei mitkään pahan hintaset :)
Myös ainoat mustat farkkuni päättivät mennä rikki tässä jokunen tovi sitten. Tosin se reikä niissä ei ole mikään iso eikä järin paha, mutta koska tarvitsen kuoromatkalle joka tapauksessa ehjät mustat housut niin käännyin tässäkin asiassa Cubuksen puoleen. Ja kun hintaa oli vaan 19,95 niin enpä epäröinyt ostaa uusia housuja.


Muistan, kun joskus viime kesänä (vaiko sitä edellisenä?) Ginaan alkoi ilmestyä näitä bandeau toppeja ja tiesin heti, että kohta puolella Suomen nuorista on tälläinen toppi. Tähän päivään mennessä en ole tuollaista toppia käyttänyt, mutta nyt avasin silmäni ja sovitin tuota sellaisen avoselkäisen ja läpinäkyvän topin kanssa ja sehän oli aika passeli! Plus tajusin, että tuo on myös aivan loistava auringonottopaita vaikkapa lenkillä :)


Melkein pisti vihaks eilen kaupoissa, kun melki kaikista vaatteista oli jäljellä pelkästään koot L,XL ja 38,40,41,42. Yleensä menee juuri toisin päin, että pienet koot on jäljellä. Noh, onnistuin kuitenkin topin metsästyksessäni ja mukaan tarttui kolme ihanaa kesätoppia :) Tuo valkoinen on ihan sellainen läpikuultava ja se on kyllä niiiiiiiiin kiva sitten kesällä! Tai siis nytten kesällä :D Ja tuo pinkkin on kyllä mun ehdoton suosikki. En tiedä, kuinka hyvin tässä kuvassa näkyy, mutta se on siis ihan sellainen barbie-pinkki :) Ja tuo musta toppi on kans aika läpikuultava, ilmeisesti mulla on nyt joku juttu sellaisiin toppeihin :D


Nyt olen melkein valmis kesään vaatetuksen puolelta :) Hyvää viikonlopun loppua ja yritetään vielä jaksaa viimeinen kouluviikko!

xoxo

6 comments:

 1. ahh ihania kesä vatteita etenki toi valkonen läpinäkyvä toppi!!:)

  http://suklaisiaunelmia.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin on, ja toi toppi on just hyvä kesälle :)

   Delete
 2. Niin tuttua toi, että varsinkin bandeau-toppeja enää isoissa tai aivan minimaalisissa kokoluokissa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Mutta onneks ehdin napata oikean kokoiset ennen kun nekin loppu :D

   Delete
 3. Kivoja ostoksia :) ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you <3