5/02/2012

Glada Vappen!


Vappuja muruset!

Tampereella nuorison ja vähän vanhemmankin väen vapun THE paikka on koskenranta. Viime vuonna vietin siellä viimeisen vappuni, koska sen jälkeen kun about 11-vuotias poika tuli kysymään multa kaljaa, päätin, etten enää ikinä viettäisi yhtäkään vappua siellä :D Päätös piti! Tänä vappuna en ole edes sylkäissyt siihen suntaan :D 
Kaverini Aino-Liina meinaan järjesti tänä vuonna grillibileet heillä niin vietin sitten siellä vappuaattoni. Ja täytyy sanoa, että hyvä ruoka ja hyvä seura kolahtaa itseeni enemmän, kuin kaupungissa rällästäminen. 

Tiimarin söpöt margarita-lasit :D 

 Aino-Liina the host ja huomatkaa upeat koristeet :D 
  Ilme, kun grilli ei alkanu toimia vaikka kuinka yritettiin :( 
 
  Vappen outfit:Housut/Gina TricotToppi/Zara (lainasin Marilta)Bleiseri/SokosKengät/Din Sko

Tänään mun aikataulutus ei ihan mennyt kohdilleen, koska mun oli tarkotus mennä katsomaan yhden kaverin teekkarikastetta, mutta en koskaan päässyt sinne asti, koska herättiin Aino-Liinan kanssa virallisesti vasta joskus kaheltatoista, jonka jälkeen siivottiin ja olinkin kotona vasta kahden tienoilla, kun teekkarikaste alkoi kolmelta. Halusin käydä kuitenkin suihkussa ja se sitten vähän venähti niin en ehtinyt sinne ollenkaan. Mutta ehdin kuitenkin entisten tanssikavereitteni kanssa piknikille Näsinkalliolle :)


Jossain kohtaa toi ruokailu meni vähän pieleen noista kuvista päätellen :D Toivottavasti teilläkin oli hauska vappu! Onneks vappu on vaan kerran vuodessa :)

No comments:

Post a Comment

Thank you <3