5/11/2012

New shoes


Moikka murut!

Olen elänyt tässä lievässä jännityksessä muutaman päivän nettitilaukseni takia :D Mutta tänään jännitys laukesi, kun sain käsiini uudet ihanat kenkäni!


Miksikö panikoin kenkieni tuloa? No tässä teille tarina siitä :D Tällä viikolla luin tapani mukaan blogeja läpi ja Cupcake Couturen kirjoittaja postasi vaatteista, jotka oli saanut sponsoroituna. Menin heti tsekkaamaan nettisivun, koska halpojen hintojen lisäksi vaatteet oli tosi kivan näköisiä. Kenkäosiota kuolatessani törmäsin näihin ihanuuksiin ja ihastuin sekä kenkään että sen hintaan: about 19 USAn dollaria (vähän alle)! Sitten vaan luottokortti esiin (aka tein diilin iskän kanssa :D) ja kengät tilaukseen! Olin ihan onnessani, että tuollainen sivusto ylipäätänsä lähetti mitään Suomeen :D


Noh, minkälainen tarina olisi ilman muttia. Kyseessä on siis Kiinalainen wholesale-dress.net niminen sivusto. En ollut koskaan ennen moisista wholesale nettikaupoista kuulutkaan, mutta aina oppii uutta.
Sivustolla on siis todella halvat hinnat. Kaikki vaatteet, kengät, korut yms. on todella halpaa. Mutta vaikka tuotteet olivat halpoja niin itse toimitusmaksut olivat aika kalliit, jos vertaa H&M:n viiden euron postikuluihin. Homma toimii sivustolla niin, että ensimmäinen 500 g (Suomeen) maksaa 18.99 USAn dollaria ja aina yksi lisä 500 g oli sitten 4.99 USAn dollaria lisää. Omasta mielestäni tämä nyt ei ole kyllä mikään maailmaa mullistava summa, koska kengät jäivät silti alle 50 dollarin ja euron. Mutta nämä toimituskulut olivat kyllä aika monelle ongelma, kun luin keskustelupalstoja kyseisestä sivustosta jälkeenpäin.


Tilauksen jälkeen aloin lietsoa itseeni paniikkia :D Luin kaiken mahdollisen arvostelun sivustosta, josta olin juuri kenkäni tilannut. Negatiivisia kommentteja oli suurin osa, kun luin amerikkalaiset kirjoittamaa palautetta. Suurin syy, miksi he kauppaa haukkuivat oli se, että tuotteet eivät tulleet niin nopeasti, kun mitä luvattiin ja että osa tuotteista puuttui tai oli todella huono laatuista. Tässä kohtaa vähän alkoi jännittämään, että mitäköhän saan postissa :D Ihmiset myös valittivat siitä, kuinka kauppa on joku huijari, kun siellä ei kukaan vastaa, jos laittaa sähköpostia ja sieltä tule mitään ilmoitusta ja blaah blaah. Kuitenkin luin myös muutaman amerikkalaisen ja australialaisen tekemän hyvän arvostelun sivusta. Myös suomalaiset olivat enemmän kehuneet kuin haukkuneet sivustoa, joten olin kuitenkin voittajatiimissä :D Tosin suomalaisten suurimmaksi ongelmaksi oli koitunut se, että heidän tilaamansa tuotteet olivat usein jääneet tulliin. Tosin en ymmärrä, miksi syyttää siitä Kiinalaista yhtiötä, koska eivät ne sentään sitä tullia hoida :D Noh, tullikommenttien jälkeen itseänikin alkoi pelottaa, että mitä jos kenkäni jää tulliin ja joudun maksaan ihan älyttömästi.


Kaiken tämän perusteella odotukseni eivät olleet järin korkealla kyseisen puljun ja kenkien suhteen :D Ja nyt voinkin hyvin mielin julistaa, että älkää ikinä uskoko nettikeskusteluja, mitä luette!  Ensinnäkin nettisivua ei voi moittia siitä, etteikö se ilmoittaisi asioista. Ensin he pistivät sähköpostia siitä, kuinka he ovat vastaanottaneet tilauksen ja siinä kestää 2-3 päivää käsitellä ja lähettää tilaus. Seuraavana päivänä tuli viesti, että tilaus on käsitelty. Samana päivänä tuli viesti, että tilaus on lähetetty (ja tässä kohtaa elimme keskiviikkoa). Ja tänään ovikello soi ja DHL:n lähetti lykkäsi minulle kengät käteen. Jos tämä ei ole nopeaa toimintaa niin ei kyllä mikään :D Olin aivan varma, että saan kengät joskus vuoden päästä, jos silloinkaan ja sitten ne vaan tupsahtivat ovelle. Seuraavaksi minut yllätti se, että sain tismalleen ne kengät, mitkä tilansinkin. Noh, tuon ei sinänsä pitäisi olla mitenkään yllättävää, mutta kun luin arvostelut sivustosta voin sanoa, että lievästi jännitti kun revin pakettia auki :D Paketista löytyi TÄYDELLISET kengät! Juuri samanlaiset, mitkä näkyivät sivustolla. Koko oli aivan sopiva, sitäkin meinaan jännitin :D Yksikään langanpätkä ei roikkunut missään. Ja ne ovat aivan über mukavat jalkaan! Ja kuka sanoi, että kiinalaisiin ei voi luottaa ja että kiinalaiset ovat hirveitä huijareita ja että tuotteet ovat huonosti tehtyjä? Kumoan tuon kaiken yhdessä postauksessa :D


Voisin sanoa olevan erittäin tyytyväinen. Turhaan pelkäsin kenkien ja rahojeni puolesta :D Pyydän anteeksi hieman pidempää postausta, mutta itse ainakin olisin arvostanut, jos joku suomalainen olisi tehnyt kunnon postauksen tästä puljusta, koska kuten huomaatte keskustelupalstat lietsovat pelkoa :D Voisin siis suositella tilaamaan tuolta sivustolta. En nyt välttämättä suosittele tilaamaan kokonaan uutta sisältöä vaatekaappiin, koska se on takuuvarma tullimaksu, mutta yhdet kengät alle viidelläkympillä ei varmasti jää tulliin vaikka ne tulisivat Kiinasta :D Jos päädytte sieltä tilaamaan niin valitkaa DHL tuontiyhtiöksi, koska se on paras, nopein, luotettavin ja halvin. Plus ne tuovat tuotteenne kotiovelle, joten ei tarvitse liikkua kotoaan saadakseen tilauksensa :D Ja jos joku nyt tuntee suurta ahdistusta luottokorttinsa ja kiinalaisen nettikaupaun yhteensopivuudesta (aka pistääkö kiinalaiset elämän risaseks sun laskuun) niin ei huolta, siellä voi nyt maksaa sillä PayPal tilillä eli kukaan ei saa tietää sun tilinumeroa, luottokorttinumero eikä mitään muutakaan :) Eli suosittelen, jos haluatte halvat kengät suoraan kotiovelle nopeasti! Tietenkin kiinalaisetkin on vaan ihmisiä ja virheitä sattuu eli eihän tämä voi kaikilla toimia yhtä sutjakkaasti kuin omalla kohdallani, mutta toivotaan ettei kukaan tämän jutun lukenut tilaaja joudu pettymään :)

Tässä vielä sivuston linkki, jos joku ei sitä tuolta tekstistä napannut:
 www.wholesale-dress.net

Ja tässä on vielä linkki niihin kuljetusmaksuihin, jos joku ei ymmärtäny sepustuksistani mitään :D

 http://www.wholesale-dress.net/dhl-a2063.html

Hyvää viikonloppua muruset ja kertokaa toki, mitä mieltä olette uusista kengistäni ;)16 comments:

 1. Vautsi vau kuinka upeat popot!

  http://dancingonmyown-petra.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. wau, upeat kengät on kyl! Kelpais mullekin! :)

  http://my--lullaby.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. on kyllä, ja tosi hyvät jalkaan! ei uskois että noin korkeissa koroissa ois oikeesti mukava kävellä :D

   Delete
 3. Aivan ihanat kengät, oon ihan myyty! Täytyy käydä tsekkaamassa toi Whosale, jos itekin tekisin jotain löytöjä :)

  http://chiquine.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo siellä on kyllä aivan ihania kenkiä :) ja kiitos :D

   Delete
 4. Replies
  1. kiitos :) ne on kyllä ihanat!

   Delete
 5. apua! ihan mielettömät kengät <3

  http://withjuuli.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Noi kengät on itse täydellisyydet! Ihan tosi upeet! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :) ne on kyllä ehdottomasti mun kenkähyllyn helmi :D

   Delete

Thank you <3