1/27/2012

Confessions of a ShopaholicHeippa kaikille! 


Vasta tällä viikolla pääsin ensimmäistä kertaa tän vuoden ensimmäisiin alennusmyynteihin. Keskiviikkona tuli kuukausiraha, joten päätinpä heti silloin lähteä vinguttamaan korttia kaupoille. Mari tuli mukaan ja löysinkin kaikkee kivaa! Marista oli selvästi hyötyä shoppailu reissulla :D Löysin itselleni uuden villatakin, hameen ja mekon. Ja kaikki alesta! Meni muutama euro alle 40 euroa rahaa. Ihan hyvät löydöt siis :) Mun oli tarkotuksena tänään kuvata vain noita vaatteita, mutta siitä tulikin Marin ansiosta sitten oikea fashionshoot :DEnsimmäinen ostokseni eli tuo punainen villatakki on peräisin Cubuksesta. Tampereen upeaa ostoskeskusta aka teinien hengauspaikkaa Koskikeskusta ollaan remontoitu koko syksy ja talvi. Tosin jo ennen joulua siellä aukesi muutama uusi liike, kuten Skopunkten, Promod ja Cubus. Yllätyin todella positiivisesti tuosta Cubuksesta, koska kun kaverini ennen joulua siellä kävivät (itse kävin ensimmäisen kerran tällä viikolla), he sanoivat, että eipä ole mikään kummonen paikka. Mutta ilmeisesti kaverini olivat väärässä, koska kun siellä ensimmäisen kerran tällä viikolla kävin sieltä löytyi heti kaikkea tosi kivaa! Ihastuin siihen kauppaan heti :) Siellä myydään aika semmosia H&M, GinaTricot yms. tyylisiä vaatteita. Mutta on ihan kiva saada vaihtelevuutta tänne noiden kauppojen suhteen.
Toivottavasti Koskikeskukseen tulee lisääkin noita uusia liikkeitä. Siinä tosin kestää, että se saadaan valmiiks. Viimeksi, kun Koskikeskuksessa kävin niin siitä oli varmaan yli puolet vielä paketissa :D Ehkä ne vielä tämän vuoden puolella saa sen sitten valmiiksi. Mutta suosittelen kyllä käymään ainakin Cubuksessa, jos Tampereella päin liikutte :) Promod on kans hyvä paikka! Jos haluatte vaihtelua perus H&M vaatteisiin :D


Tämä aivan ihana hame on myös löytö Cubukselta. Olen itseasiassa etsinyt jotain tälläistä sifonkihametta/mekkoa. Parasta tuossa hameessa on se, että sitä voi käyttää niin arkena kuin juhlassakin. Se ei myöskään ole mistään lyhyimmästä päästä, joten sitä voi käyttää sitten asiallisemmisakin tilanteissa. Aivan täydellinen hame ja maksoi alle kymmenen euroa! Cubukseen siis ;) 


Tämä mekko löytyikin sitten all time favorite kaupastani eli Spritstoresta. Katselin tätä jo sillon, kun se kauppaan tuli, mutta tulin silloin siihen tulokseen, että minulla on tarpeeksi mekkoja joten en viitsi maksaa 40 euroa uudesta. Noh, keskiviikkona kuitenkin tulin siihen tulokseen, että 20 euroa tarpeettomasta mekosta on ihan sopiva summa :) Ja mekkojahan ei voi koskaan olla liikaa. 

Nyt siirrynkin sitten tähän päivään. Aloitettiin Marin kanssa päivämme kello 8.00 urheilemalla. Mentiin Gogolle jumppaan, sieltä infrapunasaunaan ja normi saunaan ja gogolta Stockalle aamupalalle. Mulla alko koulu vasta 10.45 ja Mari ei tainnut mennä kouluun ollenkaan :D Kun pääsin koulusta Mari tuli meille mukanaan kasa hedelmiä ja päätettiin tehdä hedelmäsalaattia. Siitä tuli ihan himo hyvää! Ollaan oltu tosi terveellisiä tänään :) Hedelmäsalaatin jälkeen siirryttiin katsomaan Gossip Girliä ja tässä sitä sitten ollaankin. Itse olen nähnyt jo koko nelos kauden GG:stä, mutta Mari ei. Joten Mari tässä lähinnä katsoo sitä Gossip Girliä ja minä dataan aka teen postausta :) Tässä on kestäny yllättävän kauan, kun sivusilmällä katsoo televisiota :D

Maria jännittää mitä Gossip Girlissä tapahtuukaan :) 

 Urheilun ja ostosten innoittamina hyvää viikonloppua kaikille! :)

No comments:

Post a Comment

Thank you <3