2/02/2012

Kesää odotellessa...


Moikka! 

Miten viikot menee näin nopeesti! Huomenna on taas perjantai. Ja ilmat sen kun kylmenee. Nyt vasta se oikea talvi iski. Joka päivä on ollu joku -20 astetta pakkasta eli aika kylmä :D Tosin jossain lapissa on vielä kylmempi. Voimia sinne! Kesä kuitenkin saapui luokseni jo tällä viikolla, sillä tilaamani bikinit saapuivat! Sillon, kun tilasin ne kirjoitinkin tänne asiasta, mutta kertauksen vuoksi kerron faktat uudestaan. Eli tilasin Versace for H&M Cruise Collectionista itselleni muutama viikko sitten bikinit. Niitä on odotettu hartaasti ja tällä viikolla ne sitten saapuivat! Voitte kuvitella riemuni, kun sain tekstiviestin, jossa sanottiin, että voin noutaa ne :D Käsiini saatuani (ja kotiin saavuttuani) sovitin niitä heti. Aika nafti 36 yläosa etten sanoisi :D Mutta kyllä se meni ja näytti hyvältä. Tässä myös kovaa vauhtia treenataan kesäkuntoon eli kesällä yläosa istuu sitten täydellisesti :) Mutta todella pienet koot kyllä! Jos meinaatte noita bikineitä kyseisestä mallistosta tilata niin suosittelen ottamaan ainakin numeroa isomman koon, kuin mitä oikeesti ootte. 

Biksut tuli tälläisessä söpössä silkkipussissa :) 

 
En malta odottaa kesään, että pääsen käyttää näitä :) Kesästä tulikin mieleen, että nyt on kesäsuunnitelmatkin sitten lyöty lukkoon eli mennään Marin ja Tuulin mun vanhempien kanssa Italiaan! Sitä matkaa todellakin odotellessa.... ::::::)

2 comments:

 1. T.Ä.Y.D.E.L.L.I.S.E.T.
  Kuten kantajansakin.

  Kesä 2012, kesäkunto, aurinko, +32, bellini ja Versacen malli. Jotain mitä odotella :)

  umppis

  ReplyDelete
 2. Tuo kommentti vei minut taas lähemmäksi kesää :)))) viis kuukautta ja nautimme belliiniä altaan reunalla ja katsellaan kuumia italian prinssejä! jos nää asiat ei tuolla ulkona lämmitä sydäntä niin ei mikään!

  ReplyDelete

Thank you <3