1/23/2012

Today I don't feel like doing anythingHei ja hyvää viikon alkua! 
Viikonloppu meni mitä parhaiten, aika rennosti vaan löhöten :) Tosin sunnuntaina olin hieman lauleskelemassa, mutta muuten en kyllä tehnyt yhtään mitään järkevää :D Mulla ei tänään oikeen nyt juttu luista niin en hirveesti pälpätä mitään järkevää, mutta kuvia kyllä löytyy! Tänään oli selvästi hyvä naama päivä, koska otin varmaan joku sata kuvaa! Joskus on niitä päiviä, että kun ottaa sen joku sata kuvaa itsestään niin ei kyllä löydy yhtäkään hyvää kuvaa ja sitten ketuttaa. Ja sitten on tietenkin niitä päiviä, jolloin ottaa samat sata kuvaa ja ne kaikki on ihan julkaisukelpoisia. Tosin siinä ongelmana sitten valinnanvaikeus :D Tästä opimme, että koskaan ei oo hyvä. 


Ajattelin nyt kuitenkin aloittaa tämän kun-annilla-tylsää-anni-ottaa-kuvia-sarjan päiväni outfitillä. Varsinaisesti siinä nyt ei oli mtn ihmeellistä, mutta tuo puuterin värinen neule on vaatehuone löytö! En muistanut koko neuletta, ja se ei ole hirveesti ollut edes näkyvillä vaatehuoneessani, koska vaatehuoneeni lattialla on tällä hetkellä vaate ja roju pino, jonka korkeus on noin puoli sääreä :D Mutta olen iloinen, että sen löysin! 

Outfit: Housut/Gina TricotToppi, vyö ja neule/H&M

 Kuten tossa alussa jo kirjoitinkin niin tungen nyt tähän päivitykseen kaikkea enemmän tai vähemmän randomia :D Nuo ylhäällä olevat kuvat on jotkut random talvikuvat, mitkä löysin mun koneelta. Ja koska Morri on vaan niin söpö ja toi sydän lumessakin on aika awws niin ajattelin ne tänne pistää :) Sitä paitsi kyllä se vähän aiheeseen liittyy, koska tuolla ulkona on tällä hetkellä aivan ihanan lumista! Välillä tulee niitä hetkiä, ettei oikein talvea enää jaksais, mutta täytynee sanoa, että on toi lumi aika kaunista nytten kun sitä oikeesti on!


Siinä näitte upean kolmen kuvasarjan verran kuinka tylsää mulla on tänään ollut :D Ajattelin kyllä tehdä tänään vielä ehkä jtn järkevääkin, kuten esim. hilppasta salille (jos jaksan :D). Toivotan kuitenkin kahden viimeisen kuvan myötä teille loistavaa maanantain jatkoa! Enjoy darlings :) 


6 comments:

 1. teillä on ihan superhieno talo! =O oon ennenkin ihastellut, ihana!

  ReplyDelete
 2. kiitos :) olen tässä suunnitellukin että voisin kuvata joku päivä meidän koko asunnon tänne, kun se tosiaan on aika iso kerrostalo asunnoks :D

  ReplyDelete
 3. Mistämistämistä tuo ekassa kuvassa ollu seeprakuvio taulu/mikälie (:D) on? :)

  ReplyDelete
 4. Se on Artekin juliste, joka sitten kehystettiin :) en nyt muista koska se on ostettu mutta ei siis mikään vanha ole :D

  ReplyDelete
 5. Koska Anni ei aiheesta mitään tiedä (:--D <3), niin tarkennan!
  Kyseessä on siis Artekin 75. juhlavuoden juliste, Artekin sivuilla näkyy juliste kokonaisuudessaan. Sitä myytiin Artekilla viime vuonna (tosin varmasti saa vieläkin) ja hinta oli suolainen.

  ReplyDelete
 6. Anteeksi, korjaan! Siis Artekin 75-vuotisjuhlavuosi olikin vuosi 2010 :) Ja näköjään linkki Artekin sivuille ei toimi enkä saa sitä näkymään :( No, mut onneksi Google on kaveri.

  ReplyDelete

Thank you <3