1/18/2012

Nettishoppailua


Eilen minua odotti iloinen yllätys, kun tulin kotiin, nimittäin Emma oli käynyt hakemassa meidän H&M tilauksen! 
En kylläkään mitään vaatepuolelta tilannut, vaan sieltä Home osastolta. Oli pakko ostaa uudet lakanat, sillä vanhat lakanani ovat tasoa Harry Potter ja ei siis millään pahalla, mutta ne on melko järkyttävät :D Kyseiset lakanat sain joskus ala-asteella ja sillon ne tietysti oli oikein hienot ja ihanat. Ne on kyllä pahimmat erotiikan tappajat, oikeesti :D Sain kyllä joululahjaksi ihanat Marimekon lakanat, mutta yksillä hyvillä lakanoilla ei ihan kuuhun mennä. Joten, kun sain käsiini Henkan kevätkuvaston, bongasin sieltä heti maailman söpöimmät kirsikkalakant, ja hinta vaan 20 euroa! Tilasin sitten samalla myös sarjaan kuuluvan kylpypyyhkeen, koska myös niiden suhteen multa löytyy melko huonot varastot. Ainoa käyttökelponen kylpypyyhkeni oli jälleen Marimekon pyyhe ja loput on sitten enemmän tai vähemmän järkyttäviä. Tähän Harry Potter-erotiikan tappaja-sarjaan kuuluu ihana delfiini kylpypyyhkeeni :D Se on taas sarjassamme en-tiedä-mitä-joku-on-ajatellut-sitä-tehdessään/ostaessaan. No mutta nyt minulla on kuitenkin kahdet käyttökelpoiset lakanat ja kaksi käyttökelpoista pyyhettä :) 


Rehellisyyden nimissä, en tiedä onko nämä kirsikkakuosiset lakant yhtään sen aikuisemmat, kuin ne Harry Potter lakanat, mutta nämä ainakin miellyttävät silmää :D Harry Potter lakanat lähinnä polttaa verkkokalvoja. Melkein teki mieli ottaa niistä kuva ja pistää se tänne, mutta säästän silmiänne ja yhteiskuntaa ja en ota sitä kuvaa. Melkein suunnittelin jo niiden poisantoa, mutta pistän vahingon kiertämään, ja säästän ne, jotta sitten kun asun yksin rakkaat yövieraani saavat nauttia Potter lakanoiden tuomasta riemusta :D 
Suosittelen kyllä ehdottomasti tilaamaan tuolta Henkan nettikaupasta noita Home tuotteita, koska ne on tosi hyvän hinataisia ja tosi söpön erikoisia. Itse aion jatkossakin tilata sieltä lakanoita :) Jos nyt syntyi armoton lakanoiden shoppailuvimma, tästä pääset ihastelemaan ihania H&M Home tuotteita.

2 comments:

  1. Ihanat nuo lakanat <3 samoin pyyhe on tosi söpö :)

    ReplyDelete

Thank you <3