1/13/2012

Tervetuloa tulevaisuuteen


Olen tänään ylittänyt itseni! Opettelin nimittäin käyttämään kuvanmuokkausohjelmaa :D Tiedetään, että aikas noloa, että en ole vielä tähän päivään mennessä viitsinyt sellaista niinkin yksinkertaista asiaa opetella, mutta tähän on ihan hyvä syy. Luulin, että koneellani on vaan joku Microsoftin versio Photoshopista, mutta pienen tutkinnan jälkeen selvisi, että sieltä löytyy muutakin! Tässä aikani kuluksi päätin sitten opetella käyttämään sitä, koska tuo Microsoftin versio ei ole mistään monipuolisimmasta päästä (hienoin siinä on värien ja kontrastien muuntelu). Sitten vasta innoistuinkin, kun tajusin, että tällä ohjelmalla pystyy liittämään kuvaan monta kuvaa. Nyt kun olen opetellut ohjelman käytön voin sitten muokkailla kuvat mieleisekseni. YAY :D Olen ehkä jäljessä, mutta hei eikös se niin mene, ette parempi myöhään kuin ei milloinkaan? 

Tässä on villiintymiseni tulos :D Ei ehkä vielä ihan sitä pro tasoa, mutta eihän kukaan ole seppä syntyessään. Nyt kun vielä muutaman päivän harjottelen, niin on ihan master tässä! Ja sainpahan itselleni ainakin kivan taustakuvan koneelle :) Aina oppii jotain uutta, kun avaa tietokoneensa. 


2 comments:

  1. Yllättäen vaaleanpunainen tausta ;)

    Oon kyllä niin kateellinen sulle noista kuvanmuokkausohjelmista! Mulla on täällä päässä joku Linux-käyttöjärjestelmä enkä mä osaa asentaa tähän mitään...

    ReplyDelete
  2. vaaleanpunainen on lähellä sydäntäni niinkuin kaverinikin, joten aattelin, että se sopii mukavasti tohon :D en määkään mitään itse osaa asennella, en ole ihan vielä niin hyvin perehtynyt tähän tekniikan ihmeelliseen aikakauteen :D Mutta onneksi löytyy aina joku, joka osaa :)

    ReplyDelete

Thank you <3