5/26/2013

Sneak Peek: New Hair

Ciao ystäväiset ja terveisiä haudan takaa!

Noh jossei nyt ihan haudan takaa niin läheltä liippaa, koska tämä tauti on varmaan kuolemaks. Heti kun tuntuu, että on vähänkään parempi olo niin heti sen jälkeen tulee kymmenen kertaa huonompi olo. Toivottavasti nyt kuitenkin paranen ennen seuravaa lauantaita. 
En tainnut teille mainitakaan, että olen nyt virallisesti ylioppilas! Tai sanotaanko, että lakkia vaille ylioppilas. Tai on jo lakkikin ostettu, mutta äh you know :D 
Lakkiaiset mielessä kävin eilen kampaajalla ja ajattelin tulla antamaan vähän esimakua siitä, minkälainen on lopputulos. 


Mulla oli jokseenkin haastetta ottaa sellanen kuva, jossa hiusten väri olisi mahdollisimman realistinen ja naama näyttäisi jokseenkin elävien kirjoissa olevalta. Lopputulos on, kuten huomaatte, naamasta ylimuokattu, mutta hiusten väri on sentäs melkein oikea! 
Sneak Peek siksi, että kun jonain päivänä (ehkä) olen jälleen terve niin haluan kunnon kuvan tästä lookista, mutta halusin myös nyt jo tulla tänne kirjoittamaan jostain järkevästä!  
Tarkoituksena oli saada sellaiset suklaanruskeat kutrit, mutta nää on tällä hetkellä aikas tummat. Tosin pesu näitä vähän muokkaa, mutta kyllä tämä taas totuttelua vaatii. Oon alkanut kyllä vähitellen tykkään näistä entistä enemmän!
Mitäs sanotte kamuset?


// Here is a photo of my new hair color! It's supposed to be chocolate brown, but it's a little dark. 
What do you guys think? 

4 comments:

 1. Musta toi väri on ihana :)
  Paranehan pian!

  ReplyDelete
 2. Your hair looks beautiful - I love it!

  You've a new follower, here. x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww thanks :)
   New readers are always welcome! <3

   Delete

Thank you <3