5/14/2013

New York @ Night


Hellou!
Halusin omistaa yölliselle New Yorkille ihan oman postauksena, koska se on kyllä jotain uskomatonta! Totta kai kaupunki on aivan uskomaton päivälläkin, mutta mulla ainakin henki salpaantui, kun näin nuo kaikki kaupungin valot yöllä. 
Vaikken mikään valokuvaaja olekaan ja en juuri mitään aiheesta tiedä niin kyllä saa taas olla ylpeä omista kuvaustaidoistaan :D 
Jos jonkinlaista Ennen kuin kuolen -listaa väännätte niin suosittelen pistämään siihen tämän näkymän! 
Kaikki varmaan arvasivatkin, että nähtävyys, josta lupasin viime New Yorkin postauksessa kertoa on tietysti Empire State Building. Päätettiin ihan syystä mennä sinne illalla, kuten varmasti huomaatte. 
Vaikka siinä noustiinkiin melkein pilviin asti hissillä niin ehitnyt edes korkeanpaikankammoani tuntemaan, kun näin New Yorkin valot. 
Tunnelma siellä ylhäällä oli aivan mahtava. Siellä joku mies soitti elävää musiikkia (vanhoja 50-luvun klassikoita, totta kai) ja onhan se nyt tosissaan aika romanttista katsella kaunista kaupunkia musiikin soidessa.


Myös Times Square oli mielestäni kauniimpi yölliseen aikaan. Mikä on sinänsä ihan loogista, kun nuo valot pääsee pimeällä paremmin oikeuksiinsa. 
New York on todellakin kaupunki, joka ei koskaan nuku!


// New York at night is something you all should see! I took these photos from Empire State Building and the two last ones are from Times Square, as you may have guessed. 
It was breath taking to see this view.  
Empire State Building was really romantic since the view was so beautiful and there was this guy playing good classics form the 50's. 
Also Times Square was prettier at night.  
New York really is city that never sleeps! 

7 comments:

 1. Wau mikä blogi! :)

  T: http://momo-blogi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia! Ehkä minäkin vielä jonakin päivänä pääsen kaverin luokse visiitille Wisconsiniin ja samalla ainakin New Yorkiin ja San Franciscoon. :D

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia! Ehkä minäkin vielä jonakin päivänä pääsen kaverin luokse visiitille Wisconsiniin ja samalla ainakin New Yorkiin ja San Franciscoon. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) San Fransiscossa haluaisin minäkin käydä! Ja New Yorkia suosittelen enemmän kuin lämpimästi :) Vaikka USAn matkat rahaa viekin niin on ne kyllä sen arvoisia ;)

   Delete
 4. so pretty pictures :)

  uulllla.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you <3