5/10/2013

Shoppings from NYC

Heipskukkuu pitkästä aikaa!
Ja kotona jälleen. Tuntuupa oudolta ja kamalalta :D Suurin piirtein itkettiin verta Essin kanssa lentokentällä. Tulin siis jo keskiviikko aamuna, mutta en ollut elämäni kunnossa siihen aikaan kirjoittamaan yhtään mitään. Kahdeksan tunnin lento ja uneton yö ei ole mikään killeri yhdistelmä. 
Mutta kamerani muistikortille tallentui jokunen kuva, joten ihan hetkeen ette saa vielä matkakuvia nähdä. Mun pitää ensin löytää sieltä kaikki julkaisukelpoiset (tosin niitä on varmaan vähemmän, kuin julkaisukelvottomia). Sen sijaan tässä teille nyt vähän ostoksia, jotka matkan aikana tarttui mukaan.
Täytyy kyllä sanoa, että megalöytöjen löytämiseen olisi tarvittu enemmän aikaa kuin 6 päivää. 
Löydettiin kyllä toki 5th Avenue ja muitakin shoppailumestoja, mutta joko oli liian kallista tai liian tylsää. Mutta eipä sitä silti tyhjin käsin kukaan New Yorkista palaa!


// Back in Finland and I'm basically crying. New York took my heart! I have lot of photos of our trip, but it gonna take time to choose which ones of them I want to publish. But here is my shoppings!Forever 21 vei kyllä sydämeni! Olisitte nähneet mun ilmeen, kun ensimmäisenä iltana astuimme Times Squaren Forever 21 -liikkeeseen! Neljä kerrosta taivasta, oikeesti :D 
Miksei kyseistä liikettä ole Suomessa? No, onneksi on keksitty nettikaupat, sillä sain vähän aikaa sitten tietää, että kyseisestä puljusta pystyy tilaamaan tänne karuun pohjolaan! 
Zarastakin löytyi muutama ihanuus, as usual. Tiedetään, että sitä saa Suomestakin (kunhan ensin tuhlaa rahat junalippuun ja matkustaa kaksi tuntia), mutta ei tuota neuletta voinut vastustaa. Tosin täytyy sanoa, että jos iknä menette New Yorkissa Zaraan niin valmistautukaa aivan törkeään kohteluun! Siis en ole ikinä niin törkeisiin myyjiin törmännyt :D 


// Forever 21 took my heart as well! You should've seen my face when I first entered to Forever 21 store on Times Square. Four floors of heaven! 
I also found something from Zara even though we have Zara in Finland, too! 
I just couldn't resist that knit. 

Ei ole Nykin matkaa ilman Victoria's Secretia! Taas kolme kerrosta pelkkää taivasta enkeleiden kera. 
Alusvaatteita ei tällä kertaa lähteny mukaan, mutta eihän sieltä tyhjin käsin lähetä, joten tällä kertaa mukaan tarttui muutama Body Mist ja meikkipussi. Noita Body Misteja sai aika hyviin tarjoushintoihin: 3 kpl/ 25 dollaria ja 6 kpl/ 35 dollaria. Kappalehinta on kuitenkin 12 dollria eli tajous oli sellainen, josta ei vaan voinut kieltäytyä. 
Viimeisen päivän (paniikki)shoppailun aikana ostin uuden lompakon ja kännykänkuoret. Ah Juicy Couture, miksi olet niin ihana? 
Ja oi kyllä, kävimme Henkalla rapakon takana. Olihan se nyt pakko nähdä, saako New Yorkilaiset sinne enemmän vaatteita ja parempaan hintaan. 
Löysin myös elämäni aurinkolasit! Pyöreät, joissa on timantteja. En valitettavasti muista kyseisen liikkeen nimeä, mutta se sijaitsi Times Squarella ja pääasiassa se myi kenkiä ja laukkuja. Nuo lasit oli pakko ostaa, koska jos jotain tiedän niin sen, että tuollaisia en kuuna päivänä täältä löytäisi :D
Ja ilman kenkiähän ei lähdetä. Tällä kertaa tuli ostettua vain yhdet kengät, mutta mitkä kengät ostinkaan! Steve Maddenin nahkakorkokengät ja ehkä maailman mukavimmat jalassa. Ja hintaakin oli vain noin 50 euroa. Nämä kaunokaiset ostin Macy's nimisestä tavaratalosta, jonka ehkä tiedättekin.. 


// Here is all my accessories I found! Victoria's Secret, Steve Madden, H&M and Juicy Couture. 
I also found new shades, as you can see. I just love them! Unfortunately I can't remember the store's name, but it was on Times Square. 
 

XOXO

No comments:

Post a Comment

Thank you <3