5/24/2013

Last Bite of Big Apple

Hellurei ystäväiset! 

Anteeksi pieni katoamistemppuni! Viime viikonloppu meni mulla aikalailla töiden parissa ja samalla tulin sitten kipeäksi, nice. Eli tässä ollaan aikalailla sairastellen tämä viikko elelty. Edelleen on pää täynnä räkää ja tuntuu kuin yskisin keuhkoni ulos, mutta halusin tulla tekemään jotain järkevää. Buffy The Vampire Slayerin katsomisen lomassa on hyvä tehdä jotain aivotoimintaa vaativaakin. 
Eli tässä on nyt sitten viimeiset New York reissun kuvat! 


Nyt ollaan laskujeni mukaan jo maanantaissa. Eli sillon lähdimme aamulla suunnistamaan kohti pientä risteilyä! Menimme siis katsomaan Vapaudenpatsasta veneestä käsin. 
Ennen kuin vene lähti niin kökötettiin varmaan 20 minuuttia istuen suorassa auringon paisteessa, joten enkös sitten näyttänyt pärstästäni ihan  keitetyltä ravulta koko loppumatkan. 
Noh, venereissu oli kuitenkin mahtava! Itse patsaan luo ei vissiin tällä hetkellä ole mahdollista päästä, koska se on jossain remontissa. Mulle ainakin riitti nähdä se ihan veneestä. 
Kaikki mun kuvat kyseisestä pystistä on ihan vinoja, kun valo häikäisi niin ettei nähnyt yhtään minkälaisia kuvia tuli. 


 Veneilyn jälkeen suunnistimme jälleen kohti Upper East Sidea ja Guggenheimin museota. 
Guggenheim ei ehkä ollut matkamme paras museo, mutta olihan sielläkin hienoja töitä! Plus tykkäsin siitä, että se itse rakennus oli kauhean selkeästi rakennettu eli siellä ei voinut eksyä eikä se ollut liian iso.  


 Illalla oltiin päätetty mennä katsomaan ihka oikea Broadway show! 
Onneksi meitä tällä kertaa onnisti ja saimme halvat liput, tosin seisomapaikkoina, mutta eihän se nyt haitannut. 
Menimme tosiaan katsomaan Chicagon, joku teistä on ehkä kyseisen shown nähnytkin ainakin elokuvana. Chicago on ehkä yksi parhaista musikaaleista, mitä olen ikinä nähnyt! Rakastan siitä tehtyä elokuvaversiota ja rakastuin myös tuohon Broadwayn versioon. 
Tiistaina teimme vielä viimeisten käteisten tuhlauksen ja sitten suunnistimmekin kohti lentokenttää. 


Siinä sitten oli meidän matkamme kokonaisuudessaan. Kaupunki oli kyllä kaiken rahan arvoinen, ei voi muuta sanoa. Ja onneksi jäi vielä niin paljon näkemättä, että sinne on pakko vielä uudestaankin mennä. 
Ajattelin vääntää teille vielä jossain kohtaa postauksen mun New York vinkeistä. Matkan aikana opin nimittäin niin paljon, että siitä tiedosta ehkä olisi ollut hyötyä jo matkaa suunniteltaessa, joten mitä sanotte? 


// Here is my last post about New York! On Monday we went to this cruise to see Statue of Liberty.  
And we also visited Guggenheim museum. On Monday night we went to see a Broadway musical Chicago. I totally loved it! I also love the movie version of it.  
This whole trip was amazing! Worth of every penny. 

2 comments:

 1. voooi vitsit miten ihania kuvia ! löysin tänne jennin blogin kommenttiboksin kautta, kun olit jättänyt sinne ihanan kommentin täynnä vinkkejä :-) näitä sun matkakuvia katsellessa pomppas mun matkakuume kyllä aivan huippuunsa, can't wait !! kiitos vielä munkin puolesta vinkeistä, vaikka itse olenkin nykissä käynyt niin kaikki tieto on kullanarvoista :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Oli ihana päästä vuodattamaan vinkkejä, kun kerrankin joku on sinne lähdössä :D
   Itellenikin on nyt tullut jo uudestaan armoton matkakuume Nykiin ja toivottovasti sinne vielä toiste pääsenkin!
   Ihanaa, että vinkit tulivat tarpeeseen :) Ja on se niin iso kaupunki, että varmasti aina oppii jotain uutta kun siellä käy :)
   Ja aivan ihanaa ja loistavaa matkaa teille vielä :)

   Delete

Thank you <3